Lunch & diner groepen

Ingedekte Lunch € 15,00 p.p.
De tafels zijn gedekt met mandjes brood, schalen vleeswaar en kaas, hard gekookte eitje, fruit, melk en jus d’orange.

Een exclusieve ingedekte lunch of een samengesteld lunchmenu?
Voor grotere gezelschappen bieden we verschillende lunchmogelijkheden in ons restaurant. Laat ons uw wensen weten en we maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Diner

Restaurant JopenkerkMet grotere gezelschappen (vanaf 60 personen) is het mogelijk in het restaurant besloten te dineren. Afhankelijk van uw wensen vragen wij een minimale omzetgarantie. Neemt u voor meer informatie hierover contact met ons op.

Walking diner

Verschillende kleine(re) gerechtjes passeren de revue tijdens een walking diner. Het aantal gangen bepaalt u zelf.

5-gangen walking diner: € 34,50 p.p.
6-gangen walking diner: € 39,50 p.p.
7-gangen walking diner: € 44,50 p.p.

Iets voor u?

Mocht u interesse hebben om iets te organiseren in de Jopenkerk dan vernemen wij dat graag! Bel: 023 – 533 41 14 of mail evenementen@jopenbier.nl.