VR | ZA | ZO

HIGH BEER BOX @HOME!

Deze proeverij bestaat uit 3 FLESJES Jopenbier van 33cl. met 12 HAPJES . De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat.

OP AANVRAAG & OPEN PROEVERIJEN

ONLINE BIERPROEVERIJ

Jaja, eindelijk kunnen we jullie verblijden met een online bierproeverij van Jopen. Voor groepen vanaf 10 personen tot groepen in de honderdtallen, van gezellige VRIJMIBO tot informatieve bierproeverij tot een volledige avond uit met QUIZ en BINGO!

WO t/m ZO

DELIVEROO & UBER EATS

De lekkerste comfortfood van Haarlem met de beste bieren bestel je natuurlijk bij de Jopenkerk.
Van Wild Stoofpot tot Burgers of Vegan Kebab.
Ook voor bier & bitterballen kun je gewoon bij ons terecht, kijk eens naar de snack- of borrelplateau ;)

Aankomende evenementen

Corona - Covid-19

Lockdown - Jopenkerk gesloten

Vanwege de maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd zijn wij momenteel niet open als horecagelegenheid. Het duurt nog even voordat je weer bij ons kan lunchen, borrelen of dineren.
Heb je vragen over je reservering die in deze ‘Lock Down’ periode valt, kijk dan hier bij meest gestelde vragen:

Voor als wij weer open zijn

Altijd welkom

Elke dag zijn wij vanaf 10.00 uur geopend. Je bent altijd welkom in ons café waarvoor je gewoon binnen kunt lopen. Wij helpen je graag aan een mooi plekje binnen of bij mooi weer buiten op het terras. Kom voor een lekker bakkie of early beer.
Vanaf 11.30 uur is de keuken open en is er een ruime keuze aan lunchgerechten. Ook de rest van de dag is het heerlijk toeven met borrelhapjes, pubgrub of een diner in het restaurant.

Voor het café en terras kun je niet reserveren, wij houden alle plekken vrij voor iedereen die ons spontaan bezoekt. Zo zien we direct welke tafels beschikbaar zijn én hoef je bovendien geen rekening te houden met een eindtijd van een shift, maar kun je zo lang blijven als je wilt.
Hou er rekening mee dat we niet meer gasten kunnen toelaten dan dat er zitplekken zijn, omdat het vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan is om te staan.
Reserveren in de Jopenkerk is mogelijk voor de lunch, High Beer of een diner.
Reserveringen plaatsen wij over het algemeen in het restaurant op de eerste etage.

Rondleidingen in de Tap Room (Emrikweg 21, Haarlem)

In de Tap Room aan de andere kant van Haarlem (in de Waarderpolder) geven we rondleidingen door de grootste brouwerij van Jopen. Uiteraard kun je na de rondleiding blijven voor een bierproeverij. Extra leuk: na afloop kun je je favoriete bieren ook mee naar huis nemen. Plaats je bestelling ter plekke en neem het mee naar huis.