Diner reserveren

Restaurant Jopenkerk Haarlem

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of
per e-mail.

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur.

Reserveer online voor diner ›

Proeverijen & groepen

Arrangementen

In de Jopenkerk kun je genieten van verschillende arrangementen voor groepen. Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden? Of wil je na een vergadering nog een activiteit doen? Bekijk hier onze mogelijkheden!

Proeverijen en groepsuitjes ›

Jopenagenda

Gehele agenda ›

Welkom bij de Jopenkerk Haarlem

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten.

Verrassingsmenu

Diner Jopenkerk Haarlem - verrassingsmenu

Diner van 6 kleine gerechten en 6 proefglazen Jopenbier

Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een unieke manier. Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Laat je verrassen!

Verrassingsmenu 6-gangen €38,-
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

6 gangen verrassingsmenu reserveren ›

Lunch reserveren

Reserveer nu online voor de lunch. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of
per e-mail.

Reserveer online voor de lunch ›

Jopen webshop

webshop-promo-afbeelding

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Met de kwaliteit en service zoals je van ons gewend bent.
Naar de webshop ›

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard

Overige Jopenlocaties

Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Neem ook eens een kijkje in onze andere Jopenlocatie:
> Jopen Proeflokaal Waarderpolder
Brouwerij en proeflokaal

Virtuele tour

Neem een virtueel kijkje in de Jopenkerk Haarlem.