Elke dag geopend!

WE'RE (J)OPEN

Helaas is de Jopenkerk op dit moment gesloten als horeca gelegenheid, maar we hebben wel een Jopen Pick up Point voor call en collect van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur bij de voordeur van de Jopenkerk Haarlem. Graag vooraf even bellen naar 023 533 4114, optie 1 reserveringen.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om reserveringen te maken voor een High Beer (maar wel voor een High Beer @home!), lunch, diner of ander arrangement in de Jopenkerk, wij hopen jullie binnenkort weer gezond en wel in de Jopenkerk te mogen verwelkomen zodra wij weer open mogen.

do | vr | za

HIGH BEER

Bier & spijs? Ontdek het bij Jopen. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier  met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers klaar gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.

Graag uiterlijk 24 uur van te voren reserveren.

di | wo | do | vr

JOPEN STORE

Kun je geen genoeg krijgen van onze bieren? Of wil je iemand ermee verrassen? Bestel dan via call en collect en haal je bestelling op bij het Jopen Pick up Point aan de voordeur van de Jopenkerk!

Dinsdag tot en met vrijdag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Kom shoppen bij de Jopenkerk en verras iemand (of jezelf) met heerlijke Jopenbieren en toffe merchandise!
Graag vooraf even bellen naar 023 533 4114 optie 1, reserveringen.

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

Jopen Giftcard

De Jopen Gift Card, het ultieme cadeau voor elke bierliefhebber!

De Jopen Giftcard is te gebruiken als betaalmiddel in de Jopenkerk Haarlem en het Jopen Tap Room. De Gift Card is geldig tot 5 jaar na uitgifte en wordt per post verstuurd.

De Jopen Giftcard is niet inwisselbaar in de Jopen webshop, maar wel fysiek in de Jopen shop op de 1e verdieping in de Jopenkerk Haarlem.

do | vr | za

CRAFT MENU

Ontdek het Craft Menu in het restaurant van de Jopenkerk. Geniet van een 6-gangen menu speciaal gemaakt door de Chef.
Ook daarbij te combineren met een bijpassend Bierproeverij arrangement.

Let op! Vanwege de huidige coronamaatregelen en de vervroegde sluitingstijd hebben we voorlopig geen 6-gangen Craft Diner of andere diner opties in de Jopenkerk. Houd de website en sociale media in de gaten voor wanneer wij hiermee weer kunnen starten.

Kan ik reserveren?

Veel gestelde vragen