Jopenagenda

Gehele agenda ›

Diner reserveren

Restaurant Jopenkerk Haarlem

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of
per e-mail.

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur.

Reserveer online voor diner ›

Proeverijen & groepen

Arrangementen

In de Jopenkerk kun je genieten van verschillende arrangementen voor groepen. Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden? Of wil je na een vergadering nog een activiteit doen? Bekijk hier onze mogelijkheden!

Proeverijen en groepsuitjes ›

Welkom bij de Jopenkerk Haarlem

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten.

HC Speciaalbier Festival

Haarlem Culinair Speciaalbier Festival 20181

Geniet op 4 en 5 augustus van verschillende bieren van Hollandse bodem tijdens het HC Speciaalbier Festival. Keuze genoeg met meer dan 20 Nederlandse brouwerijen in de line-up.

Startpakketten HC Speciaalbier Festival ›

Zaalhuur Pastorie

Ook voor zakelijke gelegenheden kun je terecht in de Jopenkerk Haarlem. De Pastorie is geschikt voor vergaderingen, proeverijen, presentaties en borrels! Kijk hier of onze locatie bij jouw dag past.

Zaalhuur ›

Jopen webshop

webshop-promo-afbeelding

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Met de kwaliteit en service zoals je van ons gewend bent.
Naar de webshop ›

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard

Overige Jopenlocaties

Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Neem ook eens een kijkje in onze andere Jopenlocaties:
> Jopen Proeflokaal Waarderpolder
Brouwerij en proeflokaal
Jopenkerk Hoofddorp
Distilleerderij, grand café en restaurant

Virtuele tour

Neem een virtueel kijkje in de Jopenkerk Haarlem.