<<< JOPEN EVERY DAY 10.00 - 01.00 >>> BREWERY | LUNCH | BAR | RESTAURANT

Altijd welkom

Elke dag zijn wij vanaf 10.00 uur geopend. Je bent altijd welkom in ons café waarvoor je gewoon binnen kunt lopen. Wij helpen je graag aan een mooi plekje binnen of bij mooi weer buiten op het terras. Kom voor een lekker bakkie of early beer.
Vanaf 11.30 uur is de keuken open en is er een ruime keuze aan lunchgerechten. Ook de rest van de dag is het heerlijk toeven met borrelhapjes, pubgrub of een diner in het restaurant.

Voor het café en terras kun je niet reserveren, wij houden alle plekken vrij voor iedereen die ons spontaan bezoekt. Zo zien we direct welke tafels beschikbaar zijn én hoef je bovendien geen rekening te houden met een eindtijd van een shift, maar kun je zo lang blijven als je wilt.
Hou er rekening mee dat we niet meer gasten kunnen toelaten dan dat er zitplekken zijn, omdat het vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan is om te staan.
Reserveren in de Jopenkerk is mogelijk voor de lunch, High Beer of een diner. reserveringen plaatsen wij over het algemeen in het restaurant op de eerste etage.

Rondleidingen in de Tap Room (Emrikweg 21, Haarlem)

In de Tap Room aan de andere kant van Haarlem (in de Waarderpolder) geven we rondleidingen door de grootste brouwerij van Jopen. Uiteraard kun je na rondleiding blijven voor een bierproeverij en de borrel. Extra leuk: na afloop kun je je favorieten bieren ook mee naar huis nemen. Plaats je bestelling ter plekke en neem het mee naar huis.

Coronamaatregelen vanaf 1 juli 2020

Het RIVM heeft met de overheid de onderstaande regels opgesteld:

Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
Uitzonderingen:
→ Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
→ Aan de bar mogen maximaal 2 personen naast elkaar zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
→ Op het terras is voldoende ruimte voor meerdere opstellingen.

Daarnaast geldt:

  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Was bij binnenkomst grondig je handen.
  • Desinfecteer vóór het toiletbezoek je handen.
  • Was én desinfecteer je handen grondig na het toiletbezoek.
  • Betaal (bij voorkeur) contactloos (pin of mobiel)
  • Ondernemers kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor het gedrag van gasten in strijd met het protocol en de geldende 1,5 meter afstand.
  • Wil je meer weten, lees hier het volledige protocol die de Koninklijke Horeca Nederland heeft opgesteld: Protocol Horeca Nederland – Covid-19
0