Elke dag geopend!

TERRAS OPEN 12.00 tot 18.00

Yes! Jullie mogen weer op het terras ploffen! Onze horecatoppers verheugen zich enorm op jullie gezelschap. Dus kom gezellig langs om je plekje te veroveren. Het bier staat alvast koud ;)

VR | ZA | ZO

HIGH BEER BOX @HOME!

Deze proeverij bestaat uit 3 FLESJES Jopenbier van 33cl. met 12 HAPJES . De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat.

OP AANVRAAG & OPEN PROEVERIJEN

ONLINE BIERPROEVERIJ

Jaja, eindelijk kunnen we jullie verblijden met een online bierproeverij van Jopen. Voor groepen vanaf 10 personen tot groepen in de honderdtallen, van gezellige VRIJMIBO tot informatieve bierproeverij tot een volledige avond uit met QUIZ en BINGO!

WO t/m ZO

DELIVEROO & UBER EATS

De lekkerste comfortfood van Haarlem met de beste bieren bestel je natuurlijk bij de Jopenkerk.
Van Wild Stoofpot tot Burgers of Vegan Kebab.
Ook voor bier & bitterballen kun je gewoon bij ons terecht, kijk eens naar de snack- of borrelplateau ;)

Voor als rondleidingen weer mogen

Rondleidingen in de Tap Room (Emrikweg 21, Haarlem)

Helaas zijn rondleidingen vanwege de huidige maatregelen nog niet mogelijk. Als het weer mag ontvangen wij jullie graag in de Tap Room aan de andere kant van Haarlem (in de Waarderpolder). Hier geven wij rondleidingen door de grootste brouwerij van Jopen. Uiteraard kun je na de rondleiding blijven voor een bierproeverij. Extra leuk: na afloop kun je je favoriete bieren ook mee naar huis nemen. Plaats je bestelling ter plekke en neem het mee naar huis.

Aankomende evenementen