Agenda Jopenkerk en Jopen Proeflokaal

WELKOM BIJ DE JOPENKERK HAARLEM

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig kerk in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant.

De Jopenkerk Haarlem maakt van ieder bezoek een ware beleving. Onder het genot van een lunch, proeverij, borrel of diner kan je het brouwproces met eigen ogen aanschouwen. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Reserveer en bekijk de mogelijkheden

Jopenkerk & Jopen Tap Room gesloten

Ook wij volgen de maatregels van de regering en RIVM op omtrent het Coronavirus en sluiten wij, net als alle horeca in Nederland, tot en mét maandag 6 april onze deuren.
Tot de tijd dat wij onze deuren mogen openen, hopen wij dat iedereen in goede gezondheid verkeert. Wij snappen dat je onze Jopenbieren mist en daarom hebben wij een aantal prachtige boxen samengesteld. Zo kan er toch nog worden genoten van een heerlijk Jopenbier of stel zelf een proeverijtje samen 😉
SHOP: www.jopenbier.nl/shop

Via onderstaande is het alvast mogelijk om online een reservering te plaatsen voor na 6 april.

Jopen Giftcard