Elke dag geopend!

WE'RE (J)OPEN

Jopen is open! Elke dag van 10.00 uur tot sluitingstijd kan je genieten van een hapje en een drankje in de Jopenkerk (keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur).

Voor het Grand Café, borrel of lunch plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is van harte welkom op de vrije inloop, dus kom gezellig langs en we regelen zo snel mogelijk een tafeltje voor je. Voor het restaurant van woensdag tot en met zaterdag is het wel mogelijk om online te reserveren.*

*In de periode van 1 augustus tot en met 24 augustus is het restaurant op de 1e verdieping gesloten voor diner. Het is wel mogelijk om vanaf de cafékaart te dineren, hiervoor plaatsen wij geen reserveringen.

Diner

Voor een borrel of een hapje van de cafékaart ben je dagelijks welkom in het Grand Café en op het terras, hiervoor plaatsen wij geen reserveringen. Iedereen welkom op vrije inloop.

Diner à la carte is mogelijk vanaf 17.30 uur tot 22.00 uur op woensdag tot en met zaterdag in ons restaurant op de 1e verdieping*.

Reserveren voor het restaurant kan tot 15 personen via de website, voor grotere groepen ontvangen we graag een aanvraag per mail.

do | vr | za

HIGH BEER

Bier & spijs? Ontdek het bij Jopen. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier  met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers klaar gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.

Graag uiterlijk 24 uur van te voren reserveren. Wij houden graag rekening met dieetwensen en allergieën mits vooraf doorgegeven.

De High Beer is mogelijk op elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 13.00uur elk halfuur, laatste starttijd is om 16.00 uur. De High beer duurt gemiddeld 2 uur.

Nog geen 18? Of wil/mag je geen alcohol? Het is mogelijk om 2 andere drankjes naar keuze te bestellen bij de High Beer in plaats van 3 bijpassende Jopenbieren.

Dagelijks op de 1e verdieping

JOPEN STORE

Kun je geen genoeg krijgen van onze bieren? Of wil je iemand ermee verrassen? Kom dan shoppen bij de Jopenkerk en verras iemand (of jezelf) met heerlijke Jopenbieren en toffe merchandise!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Het is ook mogelijk om een Jopen Gift Card in de Jopenkerk af te halen, of online te bestellen. De Gift Card wordt dan per post verstuurd.

Kan ik reserveren?

Veel gestelde vragen

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

Jopen Giftcard

De Jopen Gift Card, het ultieme cadeau voor elke bierliefhebber!

De Jopen Giftcard is te gebruiken als betaalmiddel in de Jopenkerk Haarlem en het Jopen Tap Room. De Gift Card is geldig tot 5 jaar na uitgifte en wordt per post verstuurd.

De Jopen Giftcard is niet inwisselbaar in de Jopen webshop, maar wel fysiek in de Jopen shop op de 1e verdieping in de Jopenkerk Haarlem.