Wij zijn (J)open!

Het Grand Café is dagelijks geopend van 10.00 tot circa middernacht.
De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur voor lunch, borrel en cafékaartdiner.

In het café plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is hier welkom op vrije inloop voor lunch, borrel en diner vanaf cafékaart.

Het restaurant is geopend voor diner vanaf de restaurant kaart van woensdag tot en met zaterdag.

High beers zijn alleen op vrijdag- en zaterdagmiddag in het restaurant. Graag vooraf reserveren.

Jopenkerk Haarlem

Welkom bij bierbrouwerij Jopen!

Wij zijn elke dag (J)open** vanaf 10.00 uur tot middernacht. Bij ons kan je dagelijks genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de bierbrouwerij achter de bar, of gezellig plaats nemen op het terras.

Kom genieten van een lunch, borrel, diner of bierproeverij, en neem een kijkje in onze shop!

**Wij zijn alle dagen van het jaar geopend, maar met feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. 

Dagelijks

(J)open Grand Café en terras

De keuken is dagelijks geopend tot 22.00 uur, reserveren is niet nodig*, iedereen is dagelijks welkom op de vrije inloop en wij gunnen iedereen de kans op een lekker Jopenbiertje en een hapje vanaf de cafékaart.

*Voor gezelschappen kleiner dan 10 personen, of voor groepsborrels op vrijdag en zaterdag, plaatsen wij géén reserveringen. Kom gezellig langs en wij bekijken ter plekke waar je het beste kan zitten. 

wo | do | vr | za

Restaurant op de 1e verdieping

Voor gezelschappen van 1 tot maximaal 15 personen is het wel mogelijk om te reserveren voor High beer en diner in het restaurant. Ben je met meer personen en wil je alsnog van High beer of (groeps)diner gebruik maken, stuur ons dan een mail.

Het restaurant op de 1e verdieping is alleen per trap te bereiken. Voor mindervalide gasten bekijken wij graag de mogelijkheden voor een high beer of diner op de begane grond. Informeer hierover per mail. 

De diner à la carte kaart kan je hier bekijken: a-la-carte-diner-jopen

Besloten ruimte

Besloten zaal: De Pastorie

Op de begane grond in de Jopenkerk hebben wij ook een besloten zaaltje met lcd-tv scherm en geluidsinstallatie om af te huren voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

  • U-vorm: maximaal 18 personen
  • Café setting: maximaal 30 personen
  • Staande borrel: maximaal 45 personen

Zaalhuur bedraagt €250,- per dag.

Informeer per mail naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

High Beer

HIGH BEER

Beer & Food pairing? Ontdek het bij Jopen. Elke (in de zomervakantie ook op donderdag), vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur elk halfuur, laatste starttijd is om 16.00 uur. De High beer duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

Nog geen 18? Of wil/mag je geen alcohol? Het is mogelijk om 2 andere drankjes naar keuze te bestellen bij de High Beer in plaats van 3 bijpassende Jopenbieren.

Wij houden ook graag rekening met dieetwensen en allergieën bij de hapjes, graag even doorgeven in het opmerkingenveld bij de online reservering. 

 

Meer informatie over de High Beer vind je hier.

SHOP & GIFT CARDS

JOPEN STORE & GIFT CARDS

Kun je geen genoeg krijgen van onze bieren? Of wil je iemand ermee verrassen? Geef dan een Jopen Gift card cadeau of kom shoppen bij de Jopenkerk. Je vindt onze shop met bieren en merchandise op de 1e verdieping. De Jopenkerk doet helaas niet aan pakket bezorging, voor thuisbezorging en online bier-bestellingen kan je terecht op de pagina van ons zusterbedrijf Jopenbier.nl

Het is wel mogelijk om een Jopen Gift Card online te bestellen. De Gift Card wordt dan per post verstuurd, dit duurt circa 2 werkdagen. Ter plekke afhalen aan de bar in de Jopenkerk is uiteraard ook altijd mogelijk.

0