Elke dag geopend!

YES! WE'RE (J)OPEN

Yes! Het is weer mogelijk om lekker binnen te zitten! Voor zowel binnen als buiten is iedereen welkom op inloop.
Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje. Op naar de volgende versoepelingen!

do | vr | za | zo

BEER & FOODPAIRING: HIGH BEER

Bier & spijs? Ontdek het in de Jopenkerk. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.

Het leukste uitje thuis!

ONLINE BIERPROEVERIJ

Jaja, eindelijk kunnen we jullie verblijden met een online bierproeverij van Jopen. Voor groepen vanaf 10 personen tot groepen in de honderdtallen, van gezellige VRIJMIBO tot informatieve bierproeverij tot een volledige avond uit met QUIZ en BINGO!

First Floor

JOPEN STORE

Kun je geen genoeg krijgen van onze bieren? Of wil je iemand ermee verrassen? Neem dan een kijkje in de gloedjenieuwe Jopen Store op de eerste verdieping in de Jopenkerk.

Boek je rondleiding!

Rondleidingen Jopen Brouwerij

Rondleiding, Jopen Tap Room

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

Jopen Giftcard

Kan ik reserveren?