Varen met JopenVaren door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is Varen met Jopen! Beleef Haarlem vanaf het water.

Jopen verzorgt in samenwerking met Varen Rond Haarlem diverse vaartochten. De tocht kan gecombineerd worden met een bierproeverij, lunch of diner in de Jopenkerk. Ook kan een lunch- of borrelkoelbox meegenomen worden aan boord.

Vaartocht – mogelijk van 10 tot 12 personen

Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en ervaar de Haarlemse wateren.

Op de dag zelf worden jullie opgehaald bij de Jopenkerk en lopen jullie naar de sloep die aangemeerd ligt in de Leidsevaart. De schipper neemt jullie mee voor een afwisselende vaartocht door de Haarlemse binnenstad.
Na 1,5 uur varen kunnen jullie weer uitstappen ter hoogte van de Jopenkerk waar jullie kunnen genieten van een bierproeverij, lunch, borrel of diner. Natuurlijk kan er ook een Jopenbiertje aan boord meegenomen worden, of er kan gekozen worden uit een Jopenlunch-  of borrelkoelbox. De prijzen hiervoor vind je onderstaand.

Tijden:

• Doordeweeks: varen in de namiddag en avond (op basis van beschikbaarheid)
  • Weekend: middag en avond (op basis van beschikbaarheid)

Prijs: € 13,00 p.p.(min. 10 pers.) De sloep is geschikt voor maximaal 12 personen. Bij grotere groepen kunnen we informeren of de tweede schipper ook beschikbaar is.

Jopenkoelboxen – arrangementen

Borrelkoelbox: 2 Jopenbieren per persoon, nootjes & olijven en ambachtelijke kaas & worst.
Prijs: € 14,50 p.p.

Lunchkoelbox: 2 Jopenbieren per persoon, croissantjes, verschillende belegde pistoletjes met vleeswaren, gerookte zalm of kaas , pretzel en taart.
Prijs: € 17,50 p.p.

Lunch en diner: afhankelijk van invulling. Neem contact op met de Jopenkerk voor de mogelijkheden.

Meer informatie of reserveren?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of evenementen@jopenkerk.nl

Nog geen datum bekend

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volgende Varen met Jopen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan weet je direct wanneer de volgende Varen met Jopen plaatsvindt.

Meer dan 20 personen?

• Wilt u reserveren voor meer dan 20 personen? Maak dan een afspraak voor een proeverij op maat.