Van donderdag 28 mei tot en met zondag 7 juni 2015 vindt de vierde editie van de Week van het Nederlandse Bier plaats. Een week lang worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd om aandacht te vestigen op de Nederlandse biercultuur. Ook bij Jopen kunnen bierliefhebbers hun hart ophalen. Op deze pagina vind je het volledige programma van Jopen gedurende de Week van het Nederlandse Bier. Voor de meeste activiteiten in de Jopenkerk en in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder heb je tickets nodig. Deze kun je makkelijk via deze website bestellen. Klik op het gewenste evenement en reken je kaarten direct af. Jouw plaats is dan automatisch gereserveerd.

Dagelijks proeven bij Jopen

BIER & AMUSE IN HET RESTAURANT VAN DE JOPENKERK
Kom je tijdens de Week van het Nederlandse Bier dineren in het restaurant van de Jopenkerk? Dan ontvang je bij het diner een heerlijke amuse met een bijpassend proefglas Jopenbier van het huis. Reserveer je tafel online via deze link.

PROEVERIJ IN JOPEN PROEFLOKAAL WAARDERPOLDER
Tijdens de Week van het Nederlandse Bier kun je in Jopen Proeflokaal Waarderpolder deelnemen aan een Jopenbier proeverij. Een proeverij met 3 verschillende Jopenbieren (proefglazen) met Jopen bierbitterballen. Na afloop van de proeverij krijg je nog een vol glas Jopenbier naar keuze!
Prijs: € 10,-
Tijdstip: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 12.00 – 17.00 uur
zondag 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Jopen Proeflokaal Waarderpolder

PROGRAMMA WEEK VAN HET NEDERLANDSE BIER BIJ JOPEN

Nog geen datum bekend

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volgende Week van het Nederlandse bier. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan weet je direct wanneer de volgende Week van het Nederlandse bier plaatsvindt.

Meer dan 20 personen?

• Wilt u reserveren voor meer dan 20 personen? Maak dan een afspraak voor een proeverij op maat.