December Groepsuitjes

Winter- of kerstuitje bij Jopen? Beleef kerst in onze brouwerij óf distilleerderij! Een sfeervol decor voor een onvergetelijk team- of personeelsuitje. Een perfecte plek voor een borrel, maar denk ook eens aan een uitgebreide kerstbrunch, comedydiner of een winter BBQ. Het evenemententeam neemt alles uit handen, van het regelen van vervoer en dj’s tot het organiseren van bierwandelingen en spelactiviteiten. We maken er een ware beleving van! Bespreek je wensen en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Jopenkerk Haarlem Groepsmogelijkheden

De voormalige Jacobskerk in het centrum van Haarlem is omgebouwd tot brouwerij, grand café en restaurant. De Jopenkerk Haarlem is een zeer unieke en sfeervolle locatie met zicht op de brouwactiviteiten.

In de Jopenkerk Haarlem kun je de Pastorie of het restaurant op de eerste verdieping afhuren. In het grand café kun je terecht voor een informele borrel.

De Pastorie is de enige afgesloten ruimte in de Jopenkerk Haarlem en heeft in oktober een volledige metamorfose ondergaan. De inrichting is moderner, frisser en een echte blikvanger in de ruimte is de geheel vernieuwde bar. Tap hier zelf je favoriete Jopenbier! De Pastorie is de perfecte ruimte voor een jaarafsluiting, brunch/lunch, borrel of walking diner!

Pastorie – zaalhuur en voorwaarden december
Ma t/m wo: zaalhuur € 200,- (50% korting op de zaalhuur boven een besteding van € 750,-)
Do t/m zo: zaalhuur € 100,- + minimale omzetgarantie van € 1000,-

Grand café – voorwaarden december
Zo t/m wo: groepen vanaf 20 personen kunnen kosteloos reserveren op basis van beschikbaarheid.
Do t/m za: groepen vanaf 20 personen kunnen reserveren, hiervoor vragen wij een € 1000,- omzetgarantie. Op basis van beschikbaarheid.

Restaurant besloten
Zo t/m wo: minimale omzetgarantie van € 2500,-. Op basis van beschikbaarheid.
Do t/m za: minimale omzetgarantie van € 5500,- . Op basis van beschikbaarheid.

Offerte aanvragen

> naar kerstdiner Jopenkerk Haarlem (24 december)

Jopenkerk Hoofddorp Groepsmogelijkheden

Ga voor kwaliteit en warmte in de Jopenkerk Hoofddorp. Een levendige combinatie van distilleerderij, grand café en restaurant en de thuisbasis van Gospel Spirits.

In september onderging de kerk een restyling. Kom de nieuwe look and feel bewonderen: modern en uitnodigend waarbij Gospel Spirits en Jopenbier prominent centraal staan.

Mogelijkheden
In de Jopenkerk Hoofddorp kun je terecht voor een kerstbrunch, – lunch, of -diner. Uiteraard is het in ons café ook heerlijk toeven voor een borrel. Wil je dit extra feestelijk aankleden en luxe borrelhapjes of een uitgebreid diner? Ook dat kan! Ook een dj of fotohokje behoren tot de mogelijkheden.

Met heerlijke Jopenbieren en cocktails met Gospel Spirits voeg je nét dat beetje extra toe aan de beleving. We laten je graag kennismaken met onze distilleerderij en de Jopenbieren die in Haarlem geproduceerd worden.

De gehele locatie afhuren is alleen mogelijk in de ochtend, bijvoorbeeld voor een uitgebreid kerstontbijt.

Café – voorwaarden december
Ma t/m zo groepen vanaf 10 personen kunnen kosteloos reserveren op basis van beschikbaarheid.

Restaurant besloten
Di t/m za minimale omzetgarantie van € 2500,-

Jopen Proeflokaal Groepsmogelijkheden

Denk ‘out of the box’ en ontdek het Jopen Proeflokaal. Deze locatie biedt als een skybox zicht op de innovatieve brouwinstallatie van Jopen.

Het proeflokaal is ingericht met een flexibele bar. Nieuwsgierig naar onze bieren? Wij bieden de mogelijkheid om zelf te tappen en jouw favoriete Jopenbier te ontdekken! Boek een lunch, borrel of ga voor een ludieke winter BBQ.

Reserveren?
Het Proeflokaal is dagelijks geopend behalve op zondag. Je kunt kosteloos reserveren voor de lunch, borrel of diner. Voor het diner bieden we diverse mogelijkheden, van een eenvoudige warme hap of -voor groepen vanaf 20 personen- een uitgebreid 3-gangenmenu, buffet of winter BBQ.
Reserveren: haarlem@jopenproeflokaal.nl

Mogelijkheden Jopen Proeflokaal besloten reserveren
Tijdens reguliere openingstijden: minimale omzetgarantie van € 1250,-.
Buiten openingstijden: minimale omzetgarantie van € 2000,-.

Maak je uitje compleet met een rondleiding door de brouwerij!

Aanvraag offerte

Arrangementen formulier - Kerst

Aanvraagformulier kerst
  • Gewenste datum
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SILENT NIGHT DISCO | 8 december – 20.00 uur
Kom met je collega’s, familie of vrienden naar de Silent Night Disco op 8 december! Achter de Jopenkerk Haarlem, in een geheel kerst-versierde en verwarmde feesttent, organiseren wij dé warming up voor kerst. Kijk in onze agenda voor meer info: Silent Night Disco.

Informeer naar de groepsmogelijkheden bij onze evenementenmanagers.

Meer informatie over de groepsmogelijkheden in december?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenkerk.nl