Vrijdag 6 Oktober Bier & Gastronomie Avond

Uitdagend Bier en Gastronomie Diner bij Jopen!

Tijdens de Bier en Gastronomie avond word je uitgedaagd om de lekkerste bier-spijs combinaties te vinden. De chef van de Jopenkerk zorgt voor 6 heerlijke gerechten van de nieuwe kaart waarbij de zogenoemde culicombi’s nog gezocht moeten worden. Bepaal zelf welk Jopenbier het best bij de gerechten past en beslis mee in de nieuwe food pairings op de dinerkaart!

 

Proef, ruik, combineer en beoordeel!

Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken waarmee wij de diversiteit van craft bier kenbaar willen maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Die verschillende smaken nodigen uit om door middel van food pairing mooie smaakcombinaties te creëren waarbij smaken elkaar kunnen versterken, aanvullen of verlengen.

Het doel van de bier en gastronomie avond is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopenbieren en de diverse ambachtelijke spijzen van de dinerkaart. Onze biersommeliers zijn deze avond aanwezig voor extra uitleg en toelichting. Door middel van proef- en enquêteformulier stellen de gasten de beste culicombi’s samen die wij voor de nieuwe menukaart gaan inzetten. Een heerlijke avond proeven en genieten!

Let op:

  • De 6 culinaire gerechten van het keukenteam worden met veel liefde en aandacht bereid, vandaar dat vooraf reserveren verplicht is. Vol = Vol! Ben je toch verhinderd? Geef dit dan tijdig door.
  • Het draait deze avond om bier en spijs combinaties, vandaar dat dit arrangement alleen 18+ is en niet alcoholvrij zal zijn.
  • Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen (vega/vegan) en voedselallergieën, mits vooraf doorgegeven. Aangezien onze bieren gluten bevatten is een glutenvrije bier-spijs pairing helaas niet mogelijk.
  • Wij werken met 4 shifts op deze avond, met aan de start van elke shiftgroep klassikaal uitleg en ontvangst. Daarna is het aan jou om de beste bier en spijs combinaties samen te stellen. Een heerlijke avond dineren en proeven in de Jopenkerk!

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met ons via haarlem@jopenkerk.nl 

Proef, ruik, combineer en beoordeel!

Uniek fine-dining 6 gangen verrassingsdiner voor €99,- per persoon inclusief meerdere diverse Jopenbieren per gang om de lekkerste bier-spijs combinaties mee samen te stellen. Dat wordt genieten!

0