Medewerker bediening (m/v)

 In Vacatures

Het dynamische bedrijf Jopen BV is voortgekomen uit het idealisme het authentieke Haarlemse bier weer op de markt te brengen. Sinds 1994 produceert Jopen met uiterste zorg en passie craft bier. In november 2010 is met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) de Haarlemse brouwerstraditie in ere hersteld. Na het grote succes van de Jopenkerk Haarlem, wordt in de Haarlemse Waarderpolder een proeflokaal geopend en een tweede Jopenkerk in Hoofddorp (distilleerderij, grand café en restaurant).

Ter versterking van ons team zijn we opzoek naar een spontane, enthousiaste en leergierige Medewerker bediening (m/v).

Medewerker bediening (m/v)

Locatie: Jopenkerk Haarlem

Je profiel:

Je bent gemotiveerd, een harde werker en service gericht. Je passie ligt in de horeca en je hebt affiniteit met craft bier. Je vindt het fijn om met mensen te werken, zorgt voor een gastvrije bediening en juiste service van de gasten. Je informeert de gasten over de Jopenbieren en bent flexibel inzetbaar voor zowel bar als restaurant. Naast een optimale tevredenheid van de gasten zorg je ook voor praktische zaken zoals het schoonmaken en houden van de tafels en de werkomgeving, de voorraden aanvullen volgens vastgestelde regels. Tevens kun je samenwerken en ben je een teamspeler.

Je bent:

  • Representatief en enthousiast
  • In het bezit van een hands-on mentaliteit
  • Werkervaring in de horeca (geen pré)
  • Positief en vrolijk
  • Minimaal 18 jaar

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij bieden:

Een supermooie werkplek met jonge enthousiaste collega’s in een groeiend bedrijf gespecialiseerd in craft bier.

  • Salaris conform Horeca CAO
  • Toekomst perspectief bespreekbaar

Interesse?

Denk jij aan deze omschrijving te voldoen? Mail je C.V. en sollicitatiebrief naar vacatures@jopenbier.nl o.v.v. medewerker bediening Jopenkerk Haarlem.

Recent Posts
0