Keukenhulp spoelkeuken (m/v)

In Vacatures

Ter versterking van ons keukenteam in de Jopenkerk zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenhulp spoelkeuken die affiniteit heeft met horeca en craft bier. Vanuit de spoelkeuken werk je mee aan de lunch, diner en proeverijen in de Jopenkerk. Een dag in de Jopenkerk is nooit hetzelfde! Daarom verwachten wij van onze collega’s flexibiliteit en creativiteit. Vanuit de spoelkeuken krijg je de kans om de organisatie te leren kennen en wie weet groei je door naar de keuken, bediening of andere takken van de Jopen organisatie.

De keuken van de Jopenkerk bevindt zich aan de bovenkant van het middensegment en bevat drie belangrijke thema’s:

• Koken met Nederlandse ingrediënten
  • Koken met ingrediënten van het seizoen
  • Combinatie met bier (deels in het gerecht en door bier-spijs combinaties op de menukaart)

Keukenhulp spoelkeuken (m/v) – Jopenkerk Haarlem

(parttime)

Doel van de functie

Je werkt met name in de spoelkeuken en ter ondersteuning van bereiding van lunches/diners. Van de medewerkers wordt uiteraard een zekere mate van flexibiliteit verwacht.

• Flexibel
  • Enthousiast
  • Representatieve uitstraling
  • Teamplayer

• Een hands-on mentaliteit

Wij bieden

• Een super mooie werkplek met jonge enthousiaste collega’s
  • Salarisindicatie: conform Horeca CAO

Interesse

Denk jij aan deze omschrijving te voldoen? Dan hebben we een leuke en gevarieerde baan voor je. Stuur je CV en motivatiebrief, gericht aan Barry de Haan, naar vacatures@jopenbier.nl. Reageer snel en we kijken of jij dé enthousiaste keukenhulp bent die in het Jopenteam past.

Jopen Horeca Exploitatie BV
Barry de Haan
2000 GN Haarlem
www.jopenbier.nl
www.jopenkerk.nl

Over Jopen

Het dynamische bedrijf Jopen BV is voortgekomen uit het idealisme het authentieke Haarlemse bier weer op de markt te brengen. Sinds 1994 produceert Jopen met uiterste zorg en passie hoogwaardige craft bieren. In november 2010 wordt met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) de Haarlemse brouwerstraditie in ere hersteld. Na het grote succes van de Jopenkerk Haarlem, wordt in de Haarlemse Waarderpolder een proeflokaal geopend en een tweede Jopenkerk in Hoofddorp. Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer en is een bijzondere combinatie van een distilleerderij, grand café en restaurant. Naast het brede assortiment bieren, is Jopen gestart met distillaten: Gospel Spirits by Jopen.