Zelfstandig Werkend Kok (m/v)

In Vacatures

Het dynamische bedrijf Jopen BV is voortgekomen uit het idealisme het authentieke Haarlemse bier weer op de markt te brengen. Sinds 1994 produceert Jopen met uiterste zorg en passie hoogwaardige craft bieren. In november 2010 wordt met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) de Haarlemse brouwerstraditie in ere hersteld. Na het grote succes van de Jopenkerk Haarlem, wordt in de Haarlemse Waarderpolder een proeflokaal geopend en een tweede Jopenkerk in Hoofddorp (distilleerderij, grand café en restaurant).

De keuken van de Jopenkerk Haarlem bevindt zich aan de bovenkant van het middensegment en bevat drie belangrijke thema’s:

• Koken met Nederlandse ingrediënten.
  • Koken met ingrediënten van het seizoen.
  • Combinatie met bier (deels in het gerecht en door bier-spijs combinaties op de menukaart).

Voor de Jopenkerk Haarlem zoeken wij ter versterking van ons team:

Zelfstandig Werkend Kok/Lunchkok (m/v) – Jopenkerk Haarlem

(parttime/fulltime)

• Flexibel.
  • Enthousiast.
  • Representatieve uitstraling.
  • Teamplayer.

• Ervaring als kok en/of afgeronde koksopleiding.
  • Een hands-on mentaliteit.
  • Affiniteit met craft bier.

Wij bieden

Een mooie werkplek met enthousiaste collega’s.

• Salarisindicatie: conform Horeca CAO.

Interesse

Denk jij aan deze omschrijving te voldoen? Dan hebben we een leuke en gevarieerde baan voor je. Stuur je CV en motivatiebrief voor 30 juni 2017 aan Barry de Haan, vacatures@jopenbier.nl. Reageer snel en we kijken of jij dé enthousiaste kok bent die in het Jopenteam past.

Jopen Horeca Exploitatie BV
Barry de Haan