Reserveer direct

Craft Menu – 6gangen

Dagen en tijden:
– Donderdag, vrijdag, zaterdag.
– Vanaf 17:30 uur
– 6-gangen verrassingsdiner €52,50 per persoon
– Optioneel met bijpassend bierarrangement €18,50 per persoon

Laat je verrassen door de chef en zijn keuken brigade.
Een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren.
Een heerlijke avond genieten en proeven.

Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en allergieën die vooraf zijn doorgegeven.

Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze bier sommelier, voor de ultieme bierspijs combinatie. Bij elke gang wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht. €18,50.

Let op: van 10 juli tot en met 28 augustus hebben wij GEEN Craft Menu. Het is wel mogelijk om op woensdag tot en met zaterdag in het restaurant à la carte te dineren.

Ook leuk!

High Beer €31,-

Van donderdag t/m zaterdag kun je een High Beer boeken tussen 14:00 en 16.30 uur. Je kan 15 minuten van te voren arriveren en zodra de tafel gereed is, kun je alvast plaats nemen. De hapjes worden vers in de keuken bereid en staan klaar op het gereserveerde tijdstip. Uiteraard worden alle reserveringen binnen de geldende maatregelen geplaceerd met voldoende ruimte om afstand te houden onderling. De High Beer wordt altijd binnen in de Jopenkerk geserveerd.

Reserveer direct

Groepen

Ben je met meer dan 10 personen, maar wil je toch het Craft Menu boeken? Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden. Mail ons op haarlem@jopenkerk.nl

Ook leuk!

Geen zin in hapjes bij de proeverij? Bestel dan aan de bar een paar proefglaasjes. Alle bieren van tap zijn namelijk ook in proefglazen van 15 cl te bestellen, zo kun je je eigen proeverij samenstellen.