Reserveer direct

Het 6-gangenverrassingsdiner duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, en kan voorlopig niet gereserveerd worden in verband met onze vervroegde sluitingstijd 20.00 uur. Excuses voor het ongemak.

Craft Menu – 6gangen

Dagen en tijden:
– Donderdag, vrijdag, zaterdag.
– Vanaf 17:30 uur

Laat je verrassen door de chef en zijn keuken brigade.
Een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren.
Een heerlijke avond genieten en proeven.
Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze bier sommelier.
Bij elk gerecht wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht.

Het 6-gangenverrassingsdiner duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, en kan voorlopig niet gereserveerd worden in verband met onze vervroegde sluitingstijd 20.00 uur. Het is wel mogelijk om te reserveren voor ons À la Carte menu. Bekijk de beschikbaarheid en plaats een reservering op deze pagina À la Carte

Ook leuk!

High Beer €29,50

Van donderdag t/m zaterdag kun je een High Beer boeken tussen 14:00 en 16.30 uur. Je kan 15 minuten van te voren arriveren en zodra de tafel gereed is, kun je alvast plaats nemen. De hapjes worden vers in de keuken bereid en staan klaar op het gereserveerde tijdstip. Uiteraard worden alle reserveringen binnen de geldende maatregelen geplaceerd met voldoende ruimte om afstand te houden onderling. De High Beer wordt altijd binnen in de Jopenkerk geserveerd.

Reserveer direct

Groepen

Let op: Groepsbezoeken zijn afhankelijk van de geldende maatregelen omtrent covid-19.

Ben je met meer dan 15 personen, maar wil je toch het Craft Menu boeken. Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden om een proeverij op maat samen te stellen. Mail ons op haarlem@jopenkerk.nl

Ook leuk!

Geen zin in hapjes bij de proeverij? Bestel dan aan de bar een paar proefglaasjes. Alle bieren van tap zijn namelijk ook in proefglazen van 15 cl te bestellen, zo kun je je eigen proeverij samenstellen.