Reserveren voor diner:

Momenteel is het niet mogelijk om met meer dan 14 personen online te reserveren voor cafédiner of diner à la carte. Ben je met een grotere groep? Neem dan even contact op per e-mail om naar de mogelijkheden en beschikbaarheid te informeren voor Groepsmenu's.

Je kunt tot 2 weken van tevoren een aanvraag doen per mail voor een groepsmenu. Wij ontvangen de turflijst met menukeuzes en eventuele dieetwensen en allergieën graag uiterlijk 48 uur van tevoren.

Restaurant 1e verdieping

Het restaurant op de 1e verdieping is geopend van donderdag tot en met zaterdag voor diner à la carte, en op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag voor de High Beer.
Alle overige dagen bent u welkom op het terras of in het Grand Café voor lunch, borrel en cafédiner.

Let op! Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is alleen per trap te bereiken. Voor mensen die geen trap kunnen lopen vragen wij u om per mail contact op te nemen voor de mogelijkheden op de begane grond. 

ZOMER PERIODE RESTAURANT GESLOTEN

In de zomerperiode van 17 juli tot en met 21 september is ons restaurant op de 1e verdieping gesloten voor reserveringen. Wij zijn wel dagelijks geopend met het terras en grand café waar u terecht kan voor een hapje, drankje, lunch, borrel en diner.
Iedereen is welkom op de vrije inloop.

Dineren

Je kan 7 dagen in week in het café een hapje eten, reserveren hiervoor is niet noodzakelijk. Gewoon lekker binnenlopen en we helpen je zo snel mogelijk aan een tafeltje. Onze keuken is dagelijks va 12.00 tot 22.00 uur geopend voor lunch, borrel en diner. 

Grand Café diner

Wij plaatsen alleen van zondag tot en met donderdag cafékaart reserveringen voor beneden in het café, maar je bent ook altijd welkom op de vrije inloop. In de weekenden is het vaak al gezellig druk en gunnen wij iedereen een eerlijke kans op een Jopenbiertje en hapje, vandaar dat er op vrijdag, zaterdag en feestdagen geen reserveringen mogelijk zijn. Kom gezellig langs en we regelen zo snel mogelijk een tafeltje!

Diner à la carte

Dineren vanaf onze uitgebreide restaurant à la carte kaart kan van donderdag tot en met zaterdag in ons restaurant op de eerste verdieping, zowel met reservering als op de vrije inloop. Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen.

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Let op! Geen lift aanwezig; het restaurant op de eerste verdieping is alleen per trap te bereiken. Is er iemand in het gezelschap niet in staat om trap te lopen? Neem dan per mail contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Je kunt tot 24 uur van te voren online reserveren. Op de dag zelf – als er plek is – kun je het beste even binnenlopen en om een tafeltje vragen.

Groepsmenu’s

Voor groepen vanaf 10 tot maximaal 85 personen hebben wij speciale groepsmenu’s samengesteld voor in ons restaurant op de 1e verdieping van woensdag tot en met zaterdag.
Voor groepen tot 30 personen diner of tot 50 personen walking dinner hebben wij ook mogelijkheden om het besloten zaaltje de Pastorie af te huren (zaalhuur €250,-).

Reserveren kan op basis van beschikbaarheid tot uiterlijk 2 weken van te voren per mail. 

Groepen hebben de keuze uit:

  • Walking dinner, v.a. €26,- pp (alleen in besloten zaaltje of bij afhuren restaurant)
  • 3-gangen Menu, €38,- pp
  • 4-gangen Menu €48,50 pp

Alle drankjes worden op nacalculatie berekend, het is mogelijk om te werken met muntjes of om een seintje te krijgen bij een bepaald budget.

Restaurant Jopenkerk

0