Dineren

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen.

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Vragen over het reserveren in corona tijd? Klik hier voor de antwoorden.

Woensdag t/m zondag is het restaurant geopend van 17:30 tot 22:00 uur
Let op! Geen lift aanwezig.

Diner a la carte

Het restaurant bevindt zich op de eerste etage en is geopend van woensdag t/m zondag.
Op maandag en dinsdag is het wel mogelijk om in het café te eten. Klik hier om in het café te reserveren.

3-gangen diner €33,50

Kom je met een grotere groep eten? Of wil je gewoon genieten van het 3-gangen menu, met bijpassend bierarrangement.
Reserveer dan hieronder je 3-gangen diner.

Je kunt ter plekke kiezen uit:

Voorgerechten, keuze uit:

• Klassieke Caesar salade, met ansjovisdressing, oude Beemsterkaas en croutons
  • Carpaccio van rundermuis, met nootjes, oude Beemsterkaas en mosterddressing
  • Soep: Bjorst (warme bietensoep met dillecrème)

Hoofdgerechten, keuze uit:

• Jopen Stoofpotje, bereid met een wisselende vleessoort, Jopenbier, paddenstoelen en gerookt spek, geserveerd met gekookte aardappelen en geroosterde groenten
  • Vangst van de dag, met citroenboter, seizoensgroente en friet van Friethoes
  • Risotto van Parelgort (v), geserveerd met Grana Padano en truffel

Nagerecht, keuze uit:

• Chocolade Nemesis, met vanille ijs en een sabayon van Jopen Koyt
  • Bieramisu, originele tiramisu, bereid met donker Jopenbier

* Wanneer de groep groter is dan 25 personen ontvangen wij de keuzes voor de gerechten graag van te voren per persoon.
Hiervoor is een turflijst beschikbaar die gebruikt kan worden.

Restaurant Jopenkerk