Dineren

Restaurant (1e etage)

• Dinsdag t/m zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur
  • Zondag, maandag is de eerste verdieping gesloten.

Je kan 7 dagen in week in het café een hapje eten, reserveren hiervoor is niet mogelijk. Gewoon lekker binnenlopen en we helpen je zo snel mogelijk aan een tafeltje.
Let op! Geen lift aanwezig; het restaurant op de eerste verdieping is alleen per trap te bereiken.

* Wanneer de groep groter is dan 8 personen is het alleen mogelijk om telefonisch te reserveren.
(LET OP: tijdens de corona-crisis nemen wij geen grote groepen aan)

Beschikbaarheid komende dagen

• Dinsdag 29 september: Er is nog volop plek
  • Woensdag 30 september: Er is nog volop plek
  • Donderdag 1 oktober: Bijna vol, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar
  • Vrijdag 2 oktober: Vol -> Er is nog volop plek
  • Zaterdag 3 oktober: Vol -> er is geen beschikbaarheid meer voor diner in het restaurant op de eerste verdieping.
  • Zondag 4 oktober: Er is nog volop plek
  • Maandag 5 oktober: het restaurant op de eerste verdieping is gesloten.

Ook in het café kun je dineren, dit is alleen mogelijk op inloop. Reserveren voor het café is niet mogelijk.
Bekijk hier de menukaart die tevens voor terras en café geldt – klik hier.

Diner a la carte

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen.

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Verrassingsmenu €45,00

Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een unieke manier. Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Laat je verrassen!

Verrassingsmenu 6-gangen €45,00
Optioneel: Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

Het 6-gangen verrassingsdiner is alléén te reserveren van donderdag t/m zaterdag. Maximaal 8 personen.
Dit arrangement is alleen voor de gehele tafel te boeken. Het bijpassende bierarrangement kan per persoon worden geboekt.

Restaurant Jopenkerk