Dineren

Vanwege de maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd zijn wij momenteel niet open als horeca gelegenheid. Het duurt nog even voordat je weer bij ons kan lunchen, borrelen of dineren.

Restaurant (1e etage)

  • Dinsdag t/m zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur
  • Zondag, maandag is de eerste verdieping gesloten

    LET OP: je kunt tot 24 uur van te voren online reserveren. Op de dag zelf – als er plek is – kun je telefonisch reserveren of binnenlopen en om een tafeltje vragen.

Je kan 7 dagen in week in het café een hapje eten, reserveren hiervoor is niet mogelijk. Gewoon lekker binnenlopen en we helpen je zo snel mogelijk aan een tafeltje.
Let op! Geen lift aanwezig; het restaurant op de eerste verdieping is alleen per trap te bereiken.

* Momenteel is het niet mogelijk om met meer dan 4 personen te reserveren.

Beschikbaarheid komende dagen

  • Vanaf donderdag 15 oktober moeten wij onze deuren sluiten vanwege de aangescherpte coronamaartregelen. Momenteel kunnen er tot minimaal 12 november geen reserveringen worden geplaatst. 

Ook in het café kun je dineren, dit is alleen mogelijk op inloop. Reserveren voor het café is niet mogelijk.
Bekijk hier de menukaart die tevens voor terras en café geldt – klik hier.

Diner a la carte

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen. 

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Verrassingsmenu €45,00

  • Sinds donderdag 15 oktober zijn onze deuren sluiten vanwege de aangescherpte coronamaartregelen. Momenteel kunnen er in december geen reserveringen worden geplaatst. 

Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een unieke manier. Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Laat je verrassen!

Verrassingsmenu 6-gangen €45,00
Optioneel: Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

Het 6-gangen verrassingsdiner is alléén te reserveren van donderdag t/m zaterdag. Reserveren kan tot maximaal 4 personen.
Dit arrangement is alleen voor de gehele tafel te boeken. Het bijpassende bierarrangement kan per persoon worden geboekt.

Restaurant Jopenkerk

0