Dineren

Dineren vanaf de café kaart kan dagelijks in het Grand Café zonder reservering.

Restaurant (1e etage)

  • Woensdag t/m zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur
  • Zondag, maandag en dinsdag is de eerste verdieping gesloten.
  • Voor groepen tot maximaal 15 personen

LET OP: je kunt tot 24 uur van te voren online reserveren. Op de dag zelf – als er plek is – kun je het beste even binnenlopen en om een tafeltje vragen.

Je kan 7 dagen in week in het café een hapje eten, reserveren hiervoor is niet mogelijk. Gewoon lekker binnenlopen en we helpen je zo snel mogelijk aan een tafeltje.
Let op! Geen lift aanwezig; het restaurant op de eerste verdieping is alleen per trap te bereiken.

* Momenteel is het niet mogelijk om met meer dan 14 personen online te reserveren. Ben je met een grotere groep? Neem dan even contact op per e-mail om naar de mogelijkheden en beschikbaarheid te informeren.

Beschikbaarheid komende dagen

  • Online reserveren kan tot 16.00 uur op de dag zelf voor het restaurant op de 1e verdiepnig van donderdag tot en met vrijdag voor diner à la carte. Je bent ook welkom om op de vrije inloop naar de beschikbaarheid te informeren voor het restaurant. 

Ook in het café kun je dineren, dit is alleen mogelijk op inloop. Reserveren voor diner in het café is niet mogelijk.
Bekijk hier de menukaart die tevens voor terras en café geldt – klik hier.

Bekijk hier de menukaart die geldt voor diner à la carte, exclusief in het restaurant op de 1e verdieping. 

Diner a la carte

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen. 

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Groepsmenu’s

Voor groepen vanaf 10 tot maximaal 85 personen hebben wij speciale groepsmenu’s samengesteld voor in ons restaurant op de 1e verdieping van woensdag tot en met zaterdag.
Voor groepen tot 30 personen diner of tot 50 personen walking dinner hebben wij ook mogelijkheden om het besloten zaaltje de Pastorie af te huren (zaalhuur €250,-).

Reserveren kan op basis van beschikbaarheid tot uiterlijk 2 weken van te voren per mail. 

Groepen hebben de keuze uit:

  • Walking dinner, v.a. €26,- pp (alleen in besloten zaaltje of bij afhuren restaurant)
  • 3-gangen Menu, €38,- pp
  • 4-gangen Menu €48,50 pp

Alle drankjes worden op nacalculatie berekend, het is mogelijk om te werken met muntjes of om een seintje te krijgen bij een bepaald budget.

Restaurant Jopenkerk

0