Dineren voor groepen

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen.

Vanaf 10 personen kun je kiezen voor de Jopen Klassiekerskaart, het Kerkmenu of het Chef’s Keuze menu. Wil je een exclusief diner organiseren, of ben je met meer dan 35 personen neem dan contact met ons op.  haarlem@jopenkerk.nl

Bierarrangement €8,50
3 proefglazen Jopenbier

Reserveer direct een Jopen bierarrangement bij het diner. Bij elke gang wordt een bijpassend Jopenbier geschonken dit bier, de zogenoemde culicombi vormt een perfecte combinatie met het gerecht.

Dinsdag t/m zaterdag is het restaurant geopend van 17:30 tot 22:00 uur
Let op! Geen lift aanwezig.

Klassiekerskaart

Kies in het restaurant van de Klassiekerskaart en kies van onze a la carte kaart voor groepen. De keuzes kunnen op de avond zelf worden gemaakt.

Voorgerechten:

• Brood  € 4,00
  • Carpaccio van rundermuis  € 12,00
  • Salade van seizoensgroenten  € 10,50
  • Steak tartaar  € 12,50
  • Gepekelde gerookte zalm  € 14,00
  • Wisselende soep  € 7,50
  • Oester per stuk  € 3,75

Hoofgerechten:

• Alkmaarse gort   € 19,50
  • Jopen stoofpotje  € 22,50
  • Vangst van de dag  Dagprijs
  • Entrecote van Hollands rundvlees  € 25,50

Desserts:

• Chocolade Nemesis  € 7,50
  • Kazen van Fromagerie l’Amuse   € 10,50
  • Bieramisu   € 7,50
  • Koffie of thee compleet   € 7,50

Kerkmenu €28,50

Kies voor het Kerkmenu en geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Op de avond zelf kan er een keuze gemaakt worden uit onderstaande gerechten:

Voorgerechten, keuze uit:

• Klassieke Caesar salade
  • Carpaccio van rundermuis
  • Salade van Seizoensgroente (vega), ook als hoofdgerecht te bestellen

Hoofdgerechten, keuze uit:

• Jopen Stoofpotje
  • Vangst van de dag (vis)
  • Alkmaarse gort (vega)

Desserts, keuze uit:

• Chocolade Nemesis
  • Koffie of thee compleet

Chef’s Keuze menu €38,50

Geniet van het Chef’s keuze menu en geniet van brood vooraf en een Jopen Spoom tussendoor.  De keuzes voor de 3-gangen kunnen op de avond zelf gemaakt worden uit onderstaande gerechten:

Vooraf:
Brood, met boter en olijfolie

Voorgerecht:

• Drieluik van voorgerechten (ook vegetarisch mogelijk)

Tussendoor:

• Spoom, verfrissende biercocktail

Hoofdgerecht, keuze uit:

• Entrecote van Hollands rundvlees
  • Wisselend visgerecht
  • Alkmaarse gort (vega)

Dessert, keuze uit:

• Bieramisu
  • Kazen van fromagerie l’Amuse

Verrassingsmenu €38,00

Kies als groep voor het 6-gangen verrassingsmenu en laat je verrassen.
Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen.
Online te boeken tot 15 personen, met meer personen neem contact op: haarlem@jopenkerk.nl

Verrassingsmenu 6-gangen €38,00
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

Besloten diner: Walking Dinner €44,50

Het concept van een walking dinner is dat er met verschillende bordjes met kleine gerechtjes wordt rondgegaan. De gasten nuttigen in een gezellige borrelsetting de gerechten.
De invulling is geïnspireerd op de actuele menukaart en seizoensafhankelijk, de exacte invulling sturen we minimaal twee weken voor aanvang van het event toe.

*Let op: Een Walking Dinner is uitsluitend mogelijk indien het volledige restaurant wordt gereserveerd (tegen minimale omzetgarantie) of bij een boeking van de Pastorie (zaalhuur € 200,-) voor meer informatie over de zalen, klik hier.

Bekijk alle groepsmenu’s