Dineren

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant, op de 1ste etage kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen.

Ieder gerecht op onze menukaart valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart. De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen.

Dinsdag t/m zaterdag is het restaurant geopend van 17:30 tot 22:00 uur
Let op! Geen lift aanwezig.

Diner a la carte

Geniet in ons restaurant van de beste bier-spijscombinaties. Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een verrassende manier.

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier; als een rode draad door het menu verweven.

Verrassingsmenu

Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een unieke manier. Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Laat je verrassen!

Verrassingsmenu 6-gangen €38,00
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

Pathé Filmdiner

Reserveer voor het Pathé Filmdiner bij Jopenkerk Haarlem en geniet van een heerlijke avond uit in Haarlem. Pathé Haarlem en Jopenkerk Haarlem zijn beide gevestigd aan het Hortusplein en bovendien kun je makkelijk parkeren in parkeergarage de Raaks! Eet smakelijk en geniet van de film bij Pathé Haarlem.

Pathé Filmdiner 3-gangen (inclusief filmvoucher) €35,00
Jopenbier-arrangement 3 proefglazen €8,50

Diner’s voor groepen

Wil je komen dineren in het restaurant, met een groep groter dan 10 personen? Dat kan!

Vanaf 10 personen kun je kiezen voor de Jopen Klassiekerskaart, het Kerkmenu of het Chef’s Keuze menu. Wil je een exclusief diner organiseren, of ben je met meer dan 35 personen neem dan contact met ons op.  haarlem@jopenkerk.nl

Klassiekerskaart: a la carte prijzen
Kerkmenu 3-gangen €28,50
Chef’s Keuze menu 3-gangen (inclusief brood en spoom) €38,50

Jopenbier-arrangement 3 proefglazen €8,50

Walking Dinner

Een walking dinner is een maaltijd met de karakteristieken van zowel een receptie als een buffet. Het concept van een walking dinner is dat er met verschillende bordjes met kleine gerechtjes wordt rondgegaan. De gasten nemen geen plaats aan tafel maar zullen al staande de gerechten nuttigen. Zo kunnen de gasten in een ongedwongen sfeer met verschillende mensen in contact komen. Voorafgaande aan de Walking Dinner, worden er nootjes en brood geserveerd.

De invulling is geïnspireerd op de actuele menukaart en seizoensafhankelijk, de exacte invulling sturen we minimaal twee weken voor aanvang van het event toe.

Walking Dinner 8-gangen €44,50