Grand café Chesterfield

Het grand café is iedere dag geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Voor een kop koffie of een glas Jopenbier kun je altijd bij ons binnen lopen. Kom je lunchen? Dan kun je vooraf een reservering maken.
Reserveer online ›

Proef waar Jopen voor staat

Bierproeverij

Maak in ons grand café kennis met de diverse Jopenbieren in uiteenlopende smaken. Bestel eens een proeverijtje van drie bieren en ontdek je smaakvoorkeuren. Achter ieder vers getapt biertje schuilt een bijzonder verhaal.

Achter de bar van het grand café prijken imposante glimmende brouwketels. Ze vormen het hart van de Jopenkerk Haarlem. Jopen brouwt hier volgens eeuwenoude recepten zowel oude als nieuwe klassiekers.

Tasting Divine Beer

Maak kennis met de verschillende smaken van Jopenbier tijdens Tasting Divine Beer.
Boek Tasting Divine Beer ›

High Beer

Wij experimenteren graag met smaak­combinaties. Ontdek een High Beer.
Boek een High Beer ›

Jopen Giftcard

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard