Op zoek naar een groepsuitje?

Lekker actief buiten of liever binnen…

Bij Jopen werken wij samen met verschillende organisaties op het gebied van groepsuitjes. Want denk je bijvoorbeeld van een actief potje Bubble ball? Of liever een avond lachen, kies dan voor een Comedy Diner. Er zijn verschillende mogelijkheden, ben je opzoek naar iets anders wat hieronder niet beschreven staat, wij horen graag wat de plannen zijn en denken mee met het organiseren van een leuke activiteit.

Jopenkerk Comedy Diner v.a. € 55,- per persoon (inclusief diner)
Zin in een avond vol humor? Een Comedy Diner is een ideale invulling van de avond. Tussen de gangen door betreedt een Stand-up Comedian het podium en laat de zaal een leuke avond beleven. Wil je dat de Comedian inspeelt op het bedrijf, door bijvoorbeeld een grapje te maken, over wat er gebeurd bij het koffie automaat? Vraag naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Varen met Jopen v.a. € 13,- per persoon
Al varend de geschiedenis van Haarlem ontdekken? Of gewoon genieten van zon op het water? In combinatie met bijvoorbeeld een Jopen bierproeverij, lunch of diner in de Jopenkerk verzorgen wij met de Waterkoets of Smidtje een rondvaart door Haarlem. Ben je met 2 personen of met een grote groep, er zijn verschillende mogelijkheden om de vaartocht samen te stellen.

Wandelen met Jopen € 120,- per stadsgids
Te voet Haarlem ontdekken in combinatie met bijvoorbeeld een Jopen bierproeverij, lunch of diner in de Jopenkerk. Samen met een aantal stadsgidsen kun je Haarlem ontdekken. Een ideale invulling is de Jopen bierwandeling, de stadsgids verteld van alles over de geschiedenis van Haarlem als brouwstad en onderweg drink je in verschillende café’s van Haarlem een Jopenbier

Bubble Ball v.a. €22,50 per persoon
Botsend en stotend een potje voetbal spelen, in de speciale bubble ballen ga je de strijd aan het team met de meeste doelpunten wint! Lekker actief buiten of in de zaal direct naast de Jopenkerk er zijn verschillende mogelijkheden om dit spel mogelijk te maken.

Archery Tag v.a € 22,50 per persoon
Samenwerken staat bij dit spel op nummer één! Door middel van een pijl en boog en zogenaamde LARP pijlen (zacht) strijd je als teams tegen elkaar. Achter de obstakels in het speelveld kun je je verschuilen.

Groepsuitje aanvragen

Arrangementen formulier