Groepsuitjes

Op zoek naar een groepsuitje?

Lekker actief buiten of liever binnen…

Bij Jopen werken wij samen met verschillende organisaties op het gebied van groepsuitjes. Want denk je bijvoorbeeld van een actief potje Bubble ball georganiseerd door Your Event Team? Of wil je door Unique Surprises een onvergetelijk moment aan jullie programma toe laten voegen? Er zijn verschillende mogelijkheden, ben je opzoek naar iets anders wat hieronder niet beschreven staat, wij horen graag wat de plannen zijn en denken mee met het organiseren van een leuke activiteit.

Benieuwd naar de bieren van Jopen? Boek dan een van onze proeverijen. Zoals bijvoorbeeld een Jopen Bierproeverij, Bier-spijsproeverij of High Beer. Kijk verder voor meer informatie en boek direct.

Benieuwd naar het brouwproces van Jopen? Boek dan een rondleiding door de brouwerij. De brouwerij bevindt zich in het BusinessPark Waarderpolder. Boek na afloop van je rondleiding een bierproeverij.

Wandel door Haarlem en ontdek Haarlem als Bierstad. De wandeling begint en eindigt in de Jopenkerk Haarlem en kan gecombineerd worden met een bierproeverij, lunch of diner.

VIA VIA

Bezoek Jopen via via. Onderstaande activiteiten zijn te boeken, inclusief een bezoek aan Jopen. Bezoek de pagina van onze partner en reserveer direct het arrangement bij onderstaande partner.

Jopen heeft een selectie gemaakt van arrangementen die een aanvulling geven op een bezoek aan Jopen. Denk bijvoorbeeld aan een echte Haarlemse Bierhistorische Escape Room, of vaar voor de grachten van Haarlem en ontdek de geschiedenis van Haarlem als Bierstad. Onze partners zijn stuk voor stuk uniek en een goede aanvulling op een dagje Haarlem.

Your Event Team

Opzoek naar een actief uitje in het centrum van Haarlem? Your Event Team organiseert met mooi weer buiten in het park, met slecht weer in een gymzaal Bubble Ball en Archery Tag. Na afloop kun je natuurlijk in de Jopenkerk afsluiten met een Jopenbier.

Floor Verrast

Wil je een keer wat anders dan een hapje eten en een bioscoop film? Heb je zin in een leuke dag of weekend maar geen zin/tijd om het te plannen? Floor Verrast verzorgt een speciale dag, afgestemd op jou wensen. Vul bij je voorkeur (Jopen)bier in en wellicht bezoek je ons tijdens je verrassingsdag!

Unique Surprises

Jullie gaan met een groep naar Jopen en willen een bijzonder moment aan jullie programma toevoegen? Om jullie bijeenkomst, presentatie of feest écht speciaal te maken? Unique Surprises bedenkt en organiseert dat ene moment dat jullie nooit meer vergeten! Op maat!’

Art Night

Organiseer je een verjaardagsfeestje? Een teamuitje?
Of iets heel anders?
Wat de gelegenheid ook is, maak iets bijzonders van je evenement en organiseer je eigen Private ArtNight met ons!

Varen

Varen op het Spaarne - HaarlemVaren door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is genieten! Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en beleef Haarlem vanaf het water. In elk seizoen kun je goed toeven op het water van Haarlem.

Escape Haarlem

Escape Room HaarlemEen echt Haarlemse Bierhistorische Escape Room. Je moet opzoek naar het oude Haarlemsch Recept, vindt jij op tijd alle ingrediënten om te kunnen ontsnappen? Escape Haarlem heeft nog één kamer, waardoor je met 14 personen tegelijk zou kunnen starten.

Deelfiets

Opzoek naar vervoer binnen Haarlem? Of wil je op een eenvoudige manier de Jopen Tap Room bezoeken. Reserveer dan een Deelfiets. Je kunt je fiets op meerdere plaatsen in Haarlem pakken en inleveren.

Locatie Theater LAVA

Theater LAVA

Lava is een theatercollectief van Marije Scheerder, Liesbeth Rood en Jiske Gunkel. Lava biedt muzikaal locatietheater op en óver bijzondere locaties zoals de Jopen Brouwerij. Zij verbinden theater met geschiedenis, cultuur en actualiteit aan de hand van verhalen.

Eating Europe

Eating Europe Haarlem

Met een gids Haarlem ontdekken? Eating Europe organiseert Engels wandelingen door Haarlem waarbij je 7 authentieke plekken bezoekt in Haarlem, waaronder de Jopenkerk, met een kleine proeverij.

Cicerones

CiceronesBenieuwd hoe Haarlem als bierstad zich heeft ontwikkeld. Wandel met Cicerones door Haarlem en sluit af met een Bierproeverij in de Jopenkerk.

HaarlemHopper

haarlemhopper-e-tuk

Geen zin om te wandelen, maar wel Haarlem ontdekken? Boek dan een tour met HaarlemHopper. De eerste E-TukTuk van Haarlem laat je alle plekjes van Haarlem ontdekken en sluit af in de Jopenkerk met een kleine proeverij

Bierwandeling

Bierwandeling Mey ToursNaast biersommelier is Yu Mey tevens officieel stadsgids. Tijdens een bierwandeling neemt ze je mee op ontdekkingsreis in Haarlem. Een stad met een prachtige biergeschiedenis die zich in de Middeleeuwen vooral langs het Spaarne afspeelde.