Beleef Haarlem vanaf het water!

• Op 1 minuut lopen van de Jopenkerk er een aanlegsteiger is?
    Je kunt het varen combineren met bijvoorbeeld een proeverij in de Jopenkerk, vraag naar de mogelijkheden bij de schipper.

Varen door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is genieten! Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en beleef Haarlem vanaf het water. In elk seizoen kun je goed toeven op het water van Haarlem. In de winter kunnen de boten verwarmd worden en in de zomer geniet je van de zon op de boot.

Onderstaande rederijen organiseren vaartochten door Haarlem. Reserveer direct je vaartocht of boot bij een van de onderstaande rederijen.

Wil je graag aansluitend barbecueën of een rondleiding door onze brouwerij in de Waarderpolder? Vraag dan naar de mogelijkheden om af te stappen bij de Mooie Nel. (Waarderpolder)

Via Via

De Waterkoets

Smidtje Canal Cruises