Pathe Filmdiner

Beste vrijwilliger, nogmaals bedankt voor je inzet tijdens het Haarlem Beer Festival – Spring Edition

Wij hebben iets leuks voor je!

Zoals beloofd is het mogelijk om een Pathe Filmdiner voor twee personen te reserveren op een dag naar keuze.

Het Pathe Filmdiner bestaat uit een 2-gangen diner, met koffie of thee naar keuze na, inclusief een filmvoucher voor de film.

Reserveer voor het Pathé Filmdiner bij Jopenkerk Haarlem en geniet van een heerlijke avond uit in Haarlem. Pathé Haarlem en Jopenkerk Haarlem zijn beide gevestigd aan het Hortusplein en bovendien kun je makkelijk parkeren in parkeergarage de Raaks! Eet smakelijk en geniet van de film bij Pathé Haarlem.

Let op!

Je dient zelf je film bij Pathe te reserveren, met de voucher die je van ons krijgt kun je de film dan ter plekke betalen.

DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden mits van tevoren aan ons doorgegeven. Indien er personen van het gezelschap geen bier drinken kunnen zij twee andere drankjes naar keuze bestellen zoals wijn of frisdrank, we attenderen je erop dat de beleving van bier- en spijscombinaties dan wel verloren zullen gaan. Geef de wensen aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen van de tickets of bel naar 023 – 533 4114.

Voorwaarden reservering

• Op basis van beschikbaarheid
  • Vanaf 18 jaar
  • Te boeken op dinsdag t/m zaterdag