HIGH BEER BOX @HOME

High Beer Box @Home!

De BOX wordt thuisbezorgd tussen 15.00 en 17.00 uur. Wij bezorgen alleen in Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede of Aerdenhout.
Afhaal is ook mogelijk, geef dit aan bij de bestelling.

INHOUD

Deze proeverij bestaat uit 3 FLESJES Jopenbier van 33cl. met 12 HAPJES . De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat.

1 High Beer Box is goed voor 2 personen.
(6 hapjes per persoon, 1 flesje bier deel met z’n tweeën. Bij elk soort bier zijn er 2 bijpassende hapjes)

De hapjes:

• 2x Huisgerookte zalm, met een gelei van donker Jopenbier met bulgur en kroepoek
  • 2x Tortilla van Chioggia biet met saffraanmayonaise, ricotta en sesam
  • 2x Rillette van Schweinehaxe met krokante filo en mayonaise van mierikswortel
  • 2x Briochebroodje gevuld met Jopenstoof
  • 2x Bieramisu
  • 2x Chocolade Nemesis met Jopen Koyt-Sabayon

De bieren:

• 1x Jopen Adriaan Witbier, fles 33 cl.
  • 1x Jopen Bokbier, fles 33cl.
  • 1x Jopen Meesterstuk 2021, fles 33cl.

LET OP:

• De tas wordt bezorgd op de “gereserveerde datum”, alléén in Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Aerdenhout,
  • De tas kun je tot 24 uur van te voren bestellen.
  • Je kan extra bieren bijbestellen, dan heb je ieder een eigen flesje en hoef je lekker niet te delen.
  • Er kan geen rekening gehouden worden met eventuele allergieën.
  • Alleen op vrijdag, zaterdag en zondag

SELECTEER HET AANTAL BOXEN

High Beer

• Sinds donderdag 15 oktober 2020 hebben wij onze deuren moeten sluiten vanwege de aangescherpte coronamaartregelen. Momenteel kunnen er geen reserveringen worden geplaatst.

Zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht je van een High Beer? Dit is de tegenhanger van High Tea. Waarbij de thee wordt natuurlijk ingeruild voor Jopenbier. Een ideaal arrangement voor een afsluitende middag, na een vergadering of als onderdeel van een uitje. De High Beer kan ook dienen als gevarieerd voorgerecht. De bier-spijscombinaties zijn met zorg samengesteld door het team van de Jopenkerk.

INHOUD

Met veel plezier serveren wij een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 bijpassende huisgemaakte hapjes. De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat. De bier-spijscombinaties zijn een beleving op zich. Tijdens het arrangement krijg je uitleg over de Jopenbieren die geserveerd worden en de bijpassende hapjes. De hapjes die geserveerd worden bestaan uit vis en-vleesgerechten.

DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden mits van tevoren aan ons doorgegeven. Indien er personen van uw gezelschap geen bier drinken kunnen zij twee andere drankjes naar keuze bestellen zoals wijn of frisdrank, we attenderen je erop dat de beleving van bier- en spijscombinaties dan wel verloren zullen gaan. Geef de wensen aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen van de tickets of mail naar: haarlem@jopenkerk.nl

Hapjes die geserveerd worden:

1. Bjorst, met dille cremé
  2. Huisgerookte zalm, met een gelei van donker Jopenbier en een schuim van Jacobus RPA
  3. Steak Tartaar, op brioche met truffelmayonaise
  4. Stoofbroodje, wisselend stoofvlees bereid in Jopenbier in een zoet broodje
  5. Bastiaans blauw kaas, met pruimen compote en notenbrood
  6. Chocolade Nemesis, met een schuim van Jopen Koyt

Direct reserveren

Lees meer over de High Beer en de gerechtjes die geserveerd worden.

DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Hapjes die geserveerd worden:

1. Bjorst, met dille cremé
  3. Steak Tartaar, op brioche met truffelmayonaise
  4. Stoofbroodje, wisselend stoofvlees bereid in Jopenbier in een zoet broodje
  5. Bastiaans blauw kaas, met pruimen compote en notenbrood
  6. Chocolade Nemesis, met een schuim van Jopen Koyt

High Beer €27,50

Het is elke dag mogelijk om een High Beer te boeken vanaf 14:00 uur, bekijk via de knop reserveren de beschikbare tijden en reserveer direct online. Zorg dat je stipt op tijd bent, de hapjes worden vers in onze keuken bereid.

Groepen

Ben je met meer dan 15 personen, maar wil je toch een High Beer boeken. Dat kan! Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden om een proeverij op maat samen te stellen. Mail ons op haarlem@jopenkerk.nl

Ook leuk!

Geen zin in hapjes bij de proeverij? Bestel dan aan de bar een Tasting Flight.

Tasting Flight €9,50

3 proefglazen Jopenbier p.p.
2 bitterballen p.p.

Rondleiding €10,00

Of boek een rondleiding door de Jopen Brouwerij in het Business Park van Haarlem.