Direct reserveren

High Beer

Zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht je van een High Beer? Dit is de tegenhanger van High Tea. Waarbij de thee wordt natuurlijk ingeruild voor Jopenbier. Een ideaal arrangement voor een afsluitende middag, na een vergadering of als onderdeel van een uitje. De High Beer kan ook dienen als gevarieerd voorgerecht. De bier-spijscombinaties zijn met zorg samengesteld door het team van de Jopenkerk.

Lees meer over de High Beer en de gerechtjes die geserveerd worden.

INHOUD

Met veel plezier serveren wij een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 bijpassende huisgemaakte hapjes. De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat. De bier-spijscombinaties zijn een beleving op zich. Tijdens het arrangement krijg je uitleg over de Jopenbieren die geserveerd worden en de bijpassende hapjes. De hapjes die geserveerd worden bestaan uit vis en-vleesgerechten.

DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden mits van tevoren aan ons doorgegeven. Indien er personen van uw gezelschap geen bier drinken kunnen zij twee andere drankjes naar keuze bestellen zoals wijn of frisdrank, we attenderen je erop dat de beleving van bier- en spijscombinaties dan wel verloren zullen gaan. Geef de wensen aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen van de tickets of mail naar: haarlem@jopenkerk.nl

Hapjes die geserveerd worden:

1. Oester Gillardeau
  2. Huisgerookte zalm, met een gelei van donker Jopenbier en een schuim van Jacobus RPA
  3. Steak Tartaar, op brioche met truffelmayonaise
  4. Stoofbroodje, wisselend stoofvlees bereid in Jopenbier in een zoet broodje
  5. Bastiaans blauw kaas, met pruimen compote en notenbrood
  6. Chocolade Nemesis, met een schuim van Jopen Koyt

High Beer €24,00

Elke dag kun je een High Beer boeken tussen 15:00 en 17.00 uur. Zorg dat je stipt op tijd bent, de hapjes worden vers in onze keuken bereid. Ben je met minder dan 15 personen dan kun je direct online je tickets reserveren voor de High Beer.

Groepen

Ben je met meer dan 15 personen, maar wil je toch een High Beer boeken. Dat kan! Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden om een proeverij op maat samen te stellen. Mail ons op haarlem@jopenkerk.nl

Ook leuk!

Geen zin in hapjes bij de proeverij? Bestel dan aan de bar een Tasting Flight.

Tasting Flight €9,50

3 proefglazen Jopenbier p.p.
2 bitterballen p.p.

Rondleiding €10,00

Of boek een rondleiding door de Jopen Brouwerij in het Business Park van Haarlem.