Reserveer direct

High Beer

Dagen en tijden:
– Woensdag, Donderdag, vrijdag, zaterdag.
– Duurt circa 2 uur en 15 minuten.
– Start elk half uur tussen 12:00 en 14:30 uur

Zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht je van een High Beer? Dit is de tegenhanger van High Tea. Waarbij de thee wordt natuurlijk ingeruild voor Jopenbier. Een ideaal arrangement voor een afsluitende middag, na een vergadering of als onderdeel van een uitje. De High Beer kan ook dienen als gevarieerd voorgerecht. De bier-spijscombinaties zijn met zorg samengesteld door het team van de Jopenkerk.

De High beer bestaat uit 6 gerechtjes en 3 proefglazen Jopenbier van 15cl.

Lees meer over de High Beer en de gerechtjes die geserveerd worden.

INHOUD

Met veel plezier serveren wij een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen (15cl) Jopenbier met 6 bijpassende huisgemaakte hapjes. De bier-spijscombinaties zijn speciaal samengesteld door het team van de Jopenkerk. Jopenbier versterkt het gerechtje waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat. De bier-spijscombinaties zijn een beleving op zich. Tijdens het arrangement krijg je uitleg over de Jopenbieren die geserveerd worden en de bijpassende hapjes. De hapjes die geserveerd worden bestaan uit vis en-vleesgerechten.

DIEETWENSEN OF ALLERGIEËN

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden mits van tevoren aan ons doorgegeven. Indien er personen van uw gezelschap geen bier drinken kunnen zij twee andere drankjes naar keuze bestellen zoals wijn of frisdrank, we attenderen je erop dat de beleving van bier- en spijscombinaties dan wel verloren zullen gaan. Geef de wensen aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen van de tickets of mail naar: haarlem@jopenkerk.nl

Omdat onze chef het leuk vind af en toe wat nieuws te bedenken, wisselen we met gerechtjes. Om een indruk te krijgen wat we bijvoorbeeld serveren binnen de combinatie van vis/vlees en desserts hieronder een voorbeeld:

1. Glaasje soep van het seizoen
  2. Huisgerookte zalm, bietencreme, kroepoek, gel van komkommer, bascilicum en yuzu
  3. Steak Tartaar, ei, brioche, truffelmayonaise
  4. Stoofbroodje, stoofvlees bereid in Jopenbier, brioche
  5. Bieramisu, jopenbier, koffie likeur
  6. Chocolade Nemesis, met Koyt Sabayon

High Beer €29,50

Van woensdag t/m zaterdag kun je een High Beer boeken tussen 12:00 en 14.30 uur. Je kan 15 minuten van te voren arriveren en zodra de tafel gereed is, kun je alvast plaats nemen. De hapjes worden vers in de keuken bereid en staan klaar op het gereserveerde tijdstip. Uiteraard worden alle reserveringen binnen de geldende maatregelen geplaceerd met voldoende ruimte om afstand te houden onderling. De High Beer wordt altijd binnen in de Jopenkerk geserveerd.

Reserveer direct

Groepen

Let op: Groepsbezoeken zijn afhankelijk van de geldende maatregelen omtrent covid-19.

Ben je met meer dan 10 personen, maar wil je toch een High Beer boeken. Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden om een proeverij op maat samen te stellen. Mail ons op haarlem@jopenkerk.nl

Ook leuk!

Geen zin in hapjes bij de proeverij? Bestel dan aan de bar een paar proefglaasjes. Alle bieren van tap zijn namelijk ook in proefglazen van 15 cl te bestellen, zo kun je je eigen proeverij samenstellen.