Lunch en diner in de Jopenkerk

Helaas zijn we op dit moment gesloten volgens de geldende corona maatregelen. Wij hopen uiteraard dat er binnenkort weer versoepelingen mogelijk zijn en we dan onze gebruikelijke openingstijden kunnen hanteren en onze arrangementen weer kunnen aanbieden.

Grand Café
Wij zijn dagelijks geopend in het Grand Café vanaf 10.00 uur. Onze keuken is geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur . Reserveren voor een hapje en of drankje in het Grand Café is niet mogelijk, iedereen is welkom op inloop en wij helpen jullie zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Restaurant
Ons restaurant op de eerste verdieping is woensdag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur geopend voor een High Beer en vanaf 17.30 uur voor diner. Reserveren voor de High Beer is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.

De Jopenkerk is dagelijks geopend van 10.00 uur. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Dineren in de Jopenkerk

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Reserveren voor het terras of in het Grand Café is helaas niet mogelijk.

Lunch, of borrel in de Jopenkerk? Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Van woensdag tot en met zaterdag is ons restaurant op de eerste verdieping geopend voor High Beer of à la Carte diner. Je kan tot uiterlijk 24 uur van te voren reserveren voor de High Beer. Voor een hapje van de kaart of een borrel in het Grand Café is iedereen verder welkom op de vrije inloop.

• Grand Café De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Voor lunch, een borrel of een hapje eten vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • Het is wel mogelijk om te reserveren voor een (staande)borrel tot maximaal 40 personen of een lunch of diner tot maximaal 25 personen in onze besloten ruimte de Pastorie (zaalhuur €250,-).
  • High Beer Elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Een High Beer duurt circa 2 uur 15 minuten, starttijden zijn op basis van beschikbaarheid elk half uur tussen 14.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
  • À La Carte diner  Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in het restaurant op de 1e verdieping vanaf 17.30 uur.
  • Craft Menu  6-gangenverrassingsdiner gedurende 2,5 tot 3 uur. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag in het restaurant op de 1e verdieping vanaf 17.30 uur.
  • Groepsdiner of Groepslunch Voor groepen groter dan 10 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op met haarlem@jopenkerk.nl, houd rekening met onze restaurant openingstijden en de verplichte sluitingstijd.

Wij houden uiteraard graag rekening met dieetwensen en allergieën. Deze kunnen bij het maken van een online reservering vermeld worden bij de opmerkingen.

Let op! High Beer en diner reserveringen in het restaurant zijn alleen mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is te bereiken per trap vanuit het Grand Café in de Jopenkerk.

6-GANGENVERRASSINGSMENU

CRAFT MENU

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
– Prijs € 52,50 p.p.
– Vanaf 17:30 uur

Laat je verrassen door de chef en zijn keukenbrigade. Het ‘Craft Menu’ is een een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren. Een heerlijke avond genieten en proeven. Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze biersommelier. Bij elk gerecht wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht.

Dit arrangement kan voorlopig niet gereserveerd worden. Excuses voor het ongemak!

VOOR GROEPEN

Groepsdiner

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
3-gangen Restaurant Menu € 38,-
4-gangen Kerk Menu €48,50
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van de te voren de keuzes per persoon. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken:

Jopen Amuse Borrel

– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 52,50
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen.
De Jopen Amuse borrel bestaat uit kleine gerechten die geïnspireerd zijn op onze menukaart.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ om een indruk van de gerechtjes te krijgen (zie laatste pagina).

Het is momenteel niet mogelijk te reserveren voor een (J)open Amuse Borrel of Brouwers Borrel door de verscherpte Covid-19 maatregelen per 13 november. In de horeca is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht.

Brouwers Borrel

– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Vanaf 10 personen
– Prijs € 25,50 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ voor de volledige invulling
(zie laatste pagina).