Lunch en diner in de Jopenkerk

Yes! Ons restaurant op de eerste verdieping is op 9 september weer geopend voor diner. Je kan hier op donderdag, vrijdag en zaterdag heerlijk dineren! Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Dineren in de Jopenkerk

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Lunch, borrel en diner? Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje.
Per 9 september is van donderdag tot en met zaterdag ook ons restaurant op de eerste verdieping geopend met een uitgebreide dinerkaart. Ook hier kun je op inloop terecht of vanaf 9 september reserveren voor de volgende arrangementen:

• – High Beer
  • – À La Carte diner
  • – Craft Menu (6-gangenverrassingsdiner)
  • – Groepsdiner (traditioneel of in borrelsetting)
6-GANGENVERRASSINGSMENU

CRAFT MENU

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
– Prijs € 47,50 p.p.
– Vanaf 17:30 uur

Laat je verrassen door de chef en zijn keukenbrigade. Het ‘Craft Menu’ is een een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren. Een heerlijke avond genieten en proeven. Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze biersommelier. Bij elk gerecht wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht.

VOOR GROEPEN

Groepsdiner

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
3-gangen Restaurant Menu € 36,50
4-gangen Kerk Menu
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van de te voren de keuzes per persoon. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken:

Jopen Amuse Borrel

– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 52,50
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen.
De Jopen Amuse borrel bestaat uit kleine gerechten die geïnspireerd zijn op onze menukaart.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ om een indruk van de gerechtjes te krijgen (zie laatste pagina).

Brouwers Borrel

– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Vanaf 10 personen
– Prijs € 25,00 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ voor de volledige invulling
(zie laatste pagina).