Lunch en diner in de Jopenkerk

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch à la carte vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur in het Grand Café. Reserveren hiervoor is niet mogelijk, iedereen is welkom op inloop en wij helpen jullie zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Ons restaurant op de eerste verdieping is woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot laatste starttijd 14.30 uur geopend voor Lunch en High Beer. Reserveren voor de Kerst lunch en High Beer is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.

De Jopenkerk is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Dineren in de Jopenkerk

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Reserveren voor het terras of in het Grand Café is helaas niet mogelijk.

Lunch, of borrel in de Jopenkerk? Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje. Per 13 november is in de horeca een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht en per 28 november moeten wij ons weer aan de 1,5m afstand-regel houden waardoor er minder plek is in de Jopenkerk en sluit de horeca om 17.00 uur. Onze keuken sluit om 16.00 uur.

Van woensdag tot en met zaterdag is ons restaurant op de eerste verdieping geopend voor High Beer of een 3-gangen Kerst Lunch. Je kan tot uiterlijk 24 uur van te voren reserveren voor de High Beer, of Kerst lunch. Voor een hapje van de kaart of een borrel in het Grand Café is iedereen verder welkom op de vrije inloop.

  • Grand Café De keuken is dagelijks geopend vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur. Tot 16.30 uur is het nog wel mogelijk om bittergarnituur te bestellen. Voor een borrel of een hapje eten vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • Het is niet mogelijk om te reserveren voor een borrel in onze besloten ruimte de Pastorie of Grand Café. De keuken is dagelijks geopend vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur. Voor een borrel of een hapje eten vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • 3-gangen Kerst Lunch Lunch is het nieuwe diner! Geniet van woensdag 15 december tot en met vrijdag 24 december elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de Jopenkerk van een uitgebreid 3-gangen lunch menu. Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
  • High Beer elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Een High Beer duurt 2 uur, starttijden zijn op basis van beschikbaarheid tussen 12.00 en 14.30 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
  • À La Carte diner  Wordt tijdelijk niet aangeboden i.v.m. de vervroegde sluitingstijd! Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Craft Menu Wordt tijdelijk niet aangeboden i.v.m. de vervroegde sluitingstijd!  6-gangenverrassingsdiner gedurende 2,5 tot 3 uur, kan voorlopig niet gereserveerd worden in verband met onze vervroegde sluitingstijd
  • Groepsdiner Wordt tijdelijk niet aangeboden i.v.m. de vervroegde sluitingstijd! Neem voor de mogelijkheden contact op met haarlem@jopenkerk.nl, houd rekening met onze restaurant openingstijden en de verplichte sluitingstijd.

Wij houden uiteraard graag rekening met dieetwensen en allergieën. Deze kunnen bij het maken van een online reservering vermeld worden bij de opmerkingen.

Let op! High Beer en Kerst Lunch reserveringen in het restaurant zijn alleen mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur, met als laatste starttijd 14.30 uur. Vanwege de huidige maatregelen sluit de Jopenkerk om 17.00 uur. Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is te bereiken per trap vanuit het Grand Café in de Jopenkerk.

  • Boek hier de 3-gangen Kerst Lunch
  • Exclusief 3-gangen menu, wordt alleen aangeboden van woensdag 15 december tot en met zaterdag 18 december en van woensdag 22 december tot en met vrijdag 24 december in het restaurant van de Jopenkerk op de eerste verdieping. Wij ontvangen graag 24 uur van te voren de menukeuzes.
6-GANGENVERRASSINGSMENU

CRAFT MENU

Dagen en tijden:
– Donderdag, vrijdag, zaterdag
– Prijs € 47,50 p.p.
– Vanaf 17:30 uur

Laat je verrassen door de chef en zijn keukenbrigade. Het ‘Craft Menu’ is een een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren. Een heerlijke avond genieten en proeven. Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze biersommelier. Bij elk gerecht wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht.

Dit arrangement kan voorlopig niet gereserveerd worden. Excuses voor het ongemak!

VOOR GROEPEN

Groepsdiner

Dagen en tijden:
– Donderdag, vrijdag, zaterdag
3-gangen Restaurant Menu € 36,50
4-gangen Kerk Menu €46,50
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van de te voren de keuzes per persoon. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken:

Jopen Amuse Borrel

Dagen en tijden:
– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 52,50
– Vanaf 17:30 uur
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen.
De Jopen Amuse borrel bestaat uit kleine gerechten die geïnspireerd zijn op onze menukaart.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ om een indruk van de gerechtjes te krijgen (zie laatste pagina).

Het is momenteel niet mogelijk te reserveren voor een (J)open Amuse Borrel of Brouwers Borrel door de verscherpte Covid-19 maatregelen per 13 november. In de horeca is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht.

Brouwers Borrel

Dagen en tijden:
– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Vanaf 10 personen
– Prijs € 25,00 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen.
De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ voor de volledige invulling
(zie laatste pagina).

Het is momenteel niet mogelijk te reserveren voor een (J)open Amuse Borrel of Brouwers Borrel door de verscherpte Covid-19 maatregelen per 13 november. In de horeca is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht.

0