Dineren in de Jopenkerk

Beer & Food

Iedereen is welkom op inloop. Reserveren voor het terras of een (borrel)tafeltje in het Grand Café is helaas niet mogelijk. Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje.

Van woensdag tot en met zaterdag is ons restaurant op de eerste verdieping geopend voor High Beer of à la Carte diner. Je kan tot uiterlijk 24 uur van te voren reserveren voor de High Beer. Voor een hapje van de kaart of een borrel in het Grand Café is iedereen verder welkom op de vrije inloop.

• Grand Café De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Voor lunch, een borrel of een hapje eten vanaf de Grand Café kaart is iedereen welkom op de vrije inloop en zo doende plaatsen wij hier geen reserveringen voor.
  • Het is wel mogelijk om te reserveren voor een (staande)borrel tot maximaal 40 personen of een lunch of diner tot maximaal 30 personen in onze besloten ruimte de Pastorie (zaalhuur €250,-). Neem alsjeblieft per mail contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.
  • High Beer Elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Een High Beer duurt gemiddeld 2 uur, starttijden zijn op basis van beschikbaarheid elk half uur tussen 12.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 24 uur van te voren.
  • À La Carte diner  Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in het restaurant op de 1e verdieping vanaf 17.30 uur, laatste starttijd 21.00 uur, de keuken sluit om 22.00 uur.
  • Craft Menu  6-gangenverrassingsdiner gedurende 2,5 tot 3 uur. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag in het restaurant op de 1e verdieping vanaf 17.30 uur.
    Let op! Van 18 juni tot en met 28 augustus hebben wij GEEN Craft Menu, maar is het restaurant wel geopend voor diner à la carte.
  • Groepsdiner of Groepslunch Voor groepen groter dan 10 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op met haarlem@jopenkerk.nl, houd rekening met onze restaurant openingstijden en de verplichte sluitingstijd.

Wij houden uiteraard graag rekening met dieetwensen en allergieën. Deze kunnen bij het maken van een online reservering vermeld worden bij de opmerkingen.

Let op! High Beer en 6-gangen Craft Menu diner reserveringen in het restaurant zijn alleen mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping en is te bereiken per trap vanuit het Grand Café in de Jopenkerk.

6-GANGENVERRASSINGSMENU

CRAFT MENU

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
– Prijs € 52,50 p.p.
– Vanaf 17:30 uur

Laat je verrassen door de chef en zijn keukenbrigade. Het ‘Craft Menu’ is een een proeverij van 6 kleinere gerechten. Geïnspireerd op het seizoen en onze Jopenbieren. Een heerlijke avond genieten en proeven. Maak het nog spannender met een bierarrangement van onze biersommelier. Bij elk gerecht wordt een ander Jopenbier geserveerd die het beste combineert met het gerecht.

Let op, dit arrangement is exclusief bierarrangement. Deze kan er optioneel worden bijgeboekt voor €18,50-. Dan heb je bij elke gang een passende bier-spijs combinatie.

Let op: van 18 juni tot en met 28 augustus hebben wij GEEN Craft Menu, maar is het restaurant wel geopend voor diner à la carte van woensdag tot en met zaterdag.

VOOR GROEPEN

Groepsdiner

– Donderdag, vrijdag, zaterdag
3-gangen Restaurant Menu € 38,-
4-gangen Kerk Menu €48,50
– Vanaf 17:30 uur

Speciaal voor groepen hebben we 2 menu’s samengesteld, een 3- en een 4-gangenmenu. Hiervoor kun je reserveren door ons te mailen op haarlem@jopenkerk.nl. Geeft hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen, de datum en gewenst tijdstip en bovendien het menu waarvoor jullie willen kiezen.

Let op: vanaf 15 personen horen we graag van de te voren de keuzes per persoon. Hiervoor kun je onderstaande turflijsten gebruiken:

Brouwers Borrel

– Elke dag / tussen 12.00 – en 22.00 uur
– Vanaf 10 personen
– Prijs € 25,50 p.p.
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

Wil je gezellig borrelen met een groep en ook een hapje eten maar niet formeel aan tafel zitten? Geniet dan van een diversiteit aan hapjes die gedurende de avond worden rondgelopen.
De Jopen Brouwers Borrel bestaat uit diverse borrelhapjes, klein soepje, amuse-burger en een nagerechtje.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ voor de volledige invulling
(zie laatste pagina).

Jopen Amuse Borrel

– Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
– Vanaf 15 personen
– Prijs € 52,50
– Minimaal 48- uur van te voren reserveren

De Jopen Amuse borrel bestaat uit kleine gerechten die geïnspireerd zijn op onze menukaart.
Klik op de knop ‘Groepsmenu’s’ om een indruk van de gerechtjes te krijgen (zie laatste pagina).