Lunchen

Elke dag van 12:00 tot 15:00 uur kun je in de Jopenkerk genieten van een heerlijke lunch. De Jopenkerk is vanaf 10:00 tot 01:00 uur geopend boor een kop koffie of een glas Jopenbier kun je altijd bij ons binnen lopen. Kom je lunchen? Dan kun je vooraf een reservering maken. Op onze menukaarten staan de bijpassende Jopenbieren genoteerd, de zogenoemde culicombi’s een ideale combinatie tussen het gerecht en het Jopenbier.

Lunch a la carte

Op doordeweekse dagen kun je bij ons altijd binnen lopen voor een lunch. In het weekend is het vaak drukker, wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan vooraf. Via onderstaande button is het mogelijk om tot 9 personen is het mogelijk om direct online te reserveren. Kom je met meer, kijk dan naar de groeps lunch of neem contact met ons op.

Op het terras maken wij geen reserveringen, iedereen is van harte welkom om hier zelf een plekje uit te zoeken

Lunch groepen

In de Jopenkerk Haarlem kun je elke dag genieten van heerlijke lunch te midden van de brouwerij. Tot 9 personen kun je online reserveren voor lunch a la carte. Heb je speciale wensen of ben je met meer personen? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden en reserveer direct online. Mocht je een andere invulling van de lunch willen dan denken wij graag met je mee.

• Lunchtafel (€16,00 p.p.): mandjes met brood, schalen kaas en vleeswaar, hardgekookte eieren, groene salade, verse sinaasappelsap en melk.
  • Broodjeslunch (€12,00 p.p.): 1,5 pistolet per persoon, rijkelijk belegd en 1 broodje kroket per persoon.
  • Extra’s: soep, broodje kroket, koffie en thee, verse sinaasappelsap, dessert, bierarrangement

Ook leuk!

Boek een lunch in combinatie met een smaakvolle proeverij en ontdek wat Jopenbier.

Jopenkerk