Aan tafel met Jopen

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier; als een rode draad door het menu verweven.

Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart.

Lunchen

Vanuit het grand café heb je zicht op de koperen brouwketels van de Jopenkerk.  Van 12:00 tot 16:00 uur kun je lunchen van onze uitgebreide kaart. Ook voor grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een lunchtafel of broodjes lunch. Reserveren doe je direct online.

Dineren

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Van dinsdag tot en met zaterdag is het restaurant op de eerste etage geopend. Hier kun je à la carte dineren of kiezen voor een 6-gangen verrassingsmenu
Reserveren voor diner doe je direct online; kom je met meer dan 2 personen dan horen wij graag het aantal huishoudens.
Dit kun je aangeven in de opmerkingen.