Menukaart

Jopenkerk Menukaart

Menukaart

Op ons terras en binnen in de Jopenkerk kun je de gehele dag lekker eten. Je kan kiezen voor een lekkere panini, salade of uitsmijter, maar je kan ook de gehele dag genieten van een warme hap en zelfs een dessert!

Restaurant (nog niet) geopend

Lunch en diner op inloop

Voor zowel binnen als buiten is iedereen welkom op inloop (ook voor een diner). Wij helpen je ter plekke zo snel mogelijk aan een tafeltje en maken hiervoor geen reserveringen.

Je mag dan ook zolang blijven zitten als je wilt (nu nog tot 22:00 uur). Wel vragen we je om ter plekke even te registreren.
Op dit moment hanteren wij één menukaart voor de gehele dag.

Om het goed werkbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen hanteren een menukaart die minder uitgebreid is als je van ons gewend bent. De uitgebreide dinerkaart en ook ons welbefaamde 6-gangendiner hopen we in het najaar weer aan te kunnen bieden.

Laat je emailadres achter en wij mailen je zodra je kunt reserveren voor het diner.

Je kan je e-mail adres achterlaten zodat we je direct een mail kunnen sturen zodra reserveren voor het restaurant en het 6-gangen verrassingsmenu weer mogelijk is.
We gebruiken je mailadres eenmalig en alleen om je hierover te informeren.