Aan tafel met Jopen

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier; als een rode draad door het menu verweven.

Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart.

Lunchen

Vanuit het grand café heb je zicht op de koperen brouwketels van de Jopenkerk.  Van 12:00 tot 15:00 uur kun je lunchen van onze uitgebreide kaart. Ook voor grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een lunchtafel of broodjes lunch. Bekijk onze mogelijkheden voor groepen of reserveer direct online.

Het grand café is iedere dag geopend van 10.00 tot 01.00 uur.

Dineren

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen. Voor gezelschappen van 2 tot 100 personen zijn er verschillende mogelijkheden om een diner op maat te verzorgen of a la carte te dineren in het restaurant.
Vanaf 10 personen kun je kiezen voor de Jopen Klassiekerskaart, het Kerkmenu of het Chef’s Keuze menu. Wil je een exclusief diner organiseren? Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor een walking diner.

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 tot 22:00 uur
Let op! er is geen lift aanwezig in de Jopenkerk.