Online Bierproeverij

Voor jullie!

Voor alle harde thuiswerkers, onze lieve gasten en iedereen die de horeca mist!
We hebben iets leuks voor jullie!

Jaja, eindelijk kunnen we jullie verblijden met een online bierproeverij van Jopen. Voor groepen vanaf 10 personen tot groepen in de honderdtallen, wij zijn er voor jullie om de borrel op te leuken of zelf een geheel avond uit gevoel thuis op de bank te creëren.

TIP: een bierflesje is uitermate geschikt om met z’n tweeën te delen bij een bierproeverij. Het leukste is om deze in kleine proefglazen te schenken, of als je deze niet hebt, wijnglazen.

Wij bieden een aantal opties:

OPTIE 1

BASIC (20 tot 150 personen)

Hierbij wordt de online bierproeverij door ons gegeven via MS TEAMS of ZOOM. De bierproeverij bestaat uit 4 bieren en daarbij krijgen jullie een boodschappenlijstje toegestuurd om hapjes in huis te halen voor een complete beer & food ervaring.

Wij vertellen je alles over de bieren, bierstijlen en de bier- spijs combinaties. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen. De bierproeverij duurt ca. 1,5 tot 2 uur.

 

Prijs:

Prijs: € 30,- per box incl. online tasting* (1 box is goed voor 2 personen, dit erbij zetten)

 

Inclusief:

 • 4 flesjes Jopenbier
 • Instructiebrief
 • Boodschappenlijstje
 • Verzending binnen Nederland

*bij groepen tussen de 10 en 20 personen wordt een meerprijs gerekend tot max. € 7,50 p.p. Mail ons voor de mogelijkheden.

Optie 2

PROFESSIONAL (100 tot 1000 personen)

Met deze variant wordt er professionele techniek ingehuurd. Er wordt gefilmd met 3 camera’s, er wordt een gepersonaliseerde webpagina ingericht en er zijn meer mogelijkheden voor interactie en entertainment. Het beeld, licht en geluid is optimaal en daarnaast wordt er gezorgd voor een feilloze verbinding waardoor technische problemen tot een minimum worden beperkt. Indien de corona-regels het toelaten is het zelfs mogelijk om 4 personen live in de uitzending mee te laten proeven!

De bierproeverij bestaat 4 bieren en kan worden aangevuld met een Quiz en/of Bierbingo.

Wij vertellen je alles over de bieren, bierstijlen en er veel op ruimte voor interactie (denk aan chatten, video of foto opdrachten die we tijdens de uitzending kunnen laten zien).

Het programma wordt geheel op maat met jullie gemaakt.

 

Deze variant duurt ca. 1,5 tot 2,5 uur en is inclusief:

 • Professionele set (3 camera’s, 2 regisseurs, licht, geluid, vimeo-licentie)
 • Gepersonaliseerde webpagina
 • Op maat gemaakt programma (met Quiz, Bingo, Challenge of andere creatieve ideeën)
 • Mogelijkheid om met een klein team op locatie deel te nemen

 

Prijzen:

 • € 2200,- voor 1,5 tot 2,5 uur online tasting (inhuur professionele techniek, regie, cameramannen & voorbereiding/opmaak eigen besloten webpagina)
 • + € 22,50 per box van 4 bieren (inclusief verzending binnen Nederland)
 • + eventuele kosten voor prijzen die kunnen worden uitgereikt (denk aan bierpakketten of geheel verzorgd diner voor 2. Uiteraard mogen er ook eigen prijzen worden weggegeven).
Optie 3

OPEN ONLINE TASTING (TICKETSALE)

VRIJMIBO LIVE STREAM | TICKETSALE
EINDELIJK WEER DE SFEER VAN HET STAAN AAN DE BAR EN HET WEEKEND GOED INLUIDEN! Hiervoor hebben we de Online VRIJMIBO in het leven geroepen, omdat we niet kunnen wachten om jullie weer te zien.

Volg de VRIJMIBO via MS TEAMS onder het genot van een 4-tal Jopenbieren. Elke week hebben we weer een ander thema en andere bieren. Daarbij krijgen jullie een boodschappenlijstje toegestuurd om hapjes in huis te halen voor een complete VRIJMIBO ervaring.

Samen gaan we lekker proeven, quizen en is er alle ruimte om de week door te nemen en ons het hemd van het lijf te vragen. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen.

 

De online VRIJMIBO duurt 1,5 uur en is inclusief:

 • 4 flesjes Jopenbier
 • Instructiebrief
 • Boodschappenlijstje
 • Verzending binnen Nederland

 

VRIJMIBO

Wanneer: 16 april & 30 april & 14 mei

Tijd: 17.00 uur

Prijs: € 30,- per box en online tasting

Online VRIJMIBO

Bekijk onze agenda voor de geplande online VRIJMIBO’S.
Samen met je vrienden of alleen thuis op de bank, gezellig mee kletsen.
Elke week een ander thema.

0