Online Bierproeverij

Hét leukste groepsuitje online!

Bedrijfsborrel of iets te vieren? Met de Jopen Bierproeverij is het gegarandeerd een feestje thuis!

De bierproeverij duurt ca. 1,5 of wat langer in combinatie met een Bier Bingo of Bier Quiz.

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten en voorbereiden van de online proeverijen, vanaf 17 december bieden wij deze weer online aan op basis van beschikbaarheid.

Een aanvraag indienen voor een online proeverij kan via haarlem@jopenkerk.nl, gelieve uiterlijk 1,5week van te voren.

TIP: een bierflesje is uitermate geschikt om met z’n tweeën te delen bij een bierproeverij. Het leukste is om deze in kleine proefglazen te schenken, of als je deze niet hebt, wijnglazen.

Wij bieden een aantal opties:

OPTIE 1

MS TEAMS (10 tot 100 personen)

Hierbij wordt de online bierproeverij door ons gegeven via MS TEAMS. Tijdens de online bierproeverij worden er 4 bieren uitgelicht. Daarbij krijgen de deelnemers een boodschappenlijstje toegestuurd om hapjes in huis te halen voor een complete beer & food ervaring. Wij vertellen je alles over de bieren, bierstijlen en de bier- spijs combinaties. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen. De bierproeverij duurt ca. 1,5 uur en kan worden uitgebreid met een bierbingo en/of bierquiz.

Ook kan er een winnaar worden uitgeroepen en kunnen we hem of haar een prijs toesturen: alles wat we in onze webshop verkopen kunnen we toesturen. Kijk op https://www.jopenbier.nl/shop/

Prijs van 10 tot 100 personen:

• Online bierproeverij met biersommelier (1,5 uur) : €200,-
  • Optioneel: bierbingo of bierquiz (ongeveer 45 minuten extra) : €50,-

Plus de kosten per box per persoon. Je kan kiezen tussen de onderstaande boxen:

• Optie 1: €22,50 voor 4 bieren per box*
    Online Bierbox (bestaande uit 4 populaire Jopenbieren, 1 proefglas, 1 opener, inclusief verzendkosten)
  • Optie 2: € 28,50 voor 4 zwaardere Jopen Winterbieren per box*
    Taste (K)IT! (bestaande uit 4 Jopenbieren, 1 proefglas, 1 opener, inclusief verzendkosten)

* 1 box is goed voor 2 personen

Inclusief:

• Instructiebrief
  • Boodschappenlijstje
  • Verzending binnen Nederland

Let op!

• De bierbox bestaat alleen uit Jopenbieren, 1 glas en 1 opener.
  • De hapjes dienen zelf verzorgd te worden, wij sturen een boodschappenlijstje mee.
  • Een aanvraag indienden kan tot 1,5 week van te voren via haarlem@jopenkerk.nl, wij zullen dan de beschikbaarheid bekijken en de mogelijkheden met jullie bespreken.

*bij groepen tussen de 10 en 20 personen wordt een meerprijs gerekend tot max. € 7,50 p.p. Mail ons voor de mogelijkheden.

Optie 2

PROFESSIONAL LIVE STREAM (100 tot 1000 personen)

Met deze variant wordt er professionele techniek ingehuurd. Er wordt gefilmd met 3 camera’s, er wordt een gepersonaliseerde webpagina ingericht en er zijn meer mogelijkheden voor interactie en entertainment. Het beeld, licht en geluid is optimaal en daarnaast wordt er gezorgd voor een feilloze verbinding waardoor technische problemen tot een minimum worden beperkt. Indien de corona-regels het toelaten is het zelfs mogelijk om 4 personen live in de uitzending mee te laten proeven!

De bierproeverij bestaat 4 bieren en kan worden aangevuld met een Quiz en/of Bierbingo.

Wij vertellen je alles over de bieren, bierstijlen en er veel op ruimte voor interactie (denk aan chatten, video of foto opdrachten die we tijdens de uitzending kunnen laten zien).

Het programma wordt geheel op maat met jullie gemaakt. Een aanvraag ontvangen wij graag uiterlijk 2,5 week van te voren via haarlem@jopenkerk.nl, wij zullen dan de beschikbaarheid bekijken en de mogelijkheden met jullie bespreken.

Deze variant duurt ca. 1,5 tot 2,5 uur en is inclusief:

• Professionele set (3 camera’s, 2 regisseurs, licht, geluid, vimeo-licentie)
  • Gepersonaliseerde webpagina
  • Op maat gemaakt programma (met Quiz, Bingo, Challenge of andere creatieve ideeën)
  • Mogelijkheid om met een klein team op locatie deel te nemen

Prijzen:

• € 2200,- voor 1,5 tot 2,5 uur online tasting (inhuur professionele techniek, regie, cameramannen & voorbereiding/opmaak eigen besloten webpagina)
  • + € 22,50 per box van 4 bieren (inclusief verzending binnen Nederland)
  • + eventuele kosten voor prijzen die kunnen worden uitgereikt (denk aan bierpakketten of geheel verzorgd diner voor 2. Uiteraard mogen er ook eigen prijzen worden weggegeven).

Teaser Online Bierproeverij