Speel een potje Archery Tag!

Wij nemen de gehele organisatie uit handen voor een complete dag uit! Boek in de Jopenkerk een lunch, proeverij of diner dan bieden wij de mogelijkheid om leuke groepsactiviteiten te organiseren!

Lekker actief buiten of in de zaal direct naast de Jopenkerk? Denk dan aan Archery Tag of Bubble voetbal. We verzamelen bij de Jopenkerk en wandelen vervolgens naar de gymzaal naast de Jopenkerk waar de Bumperballen van Bumper Experience al staan te wachten. De kleedkamers zijn voorzien van alle faciliteiten dus er is mogelijkheid om  opfrissen voordat je weer aanschuift bij de borrel in de Jopenkerk! De activiteiten zijn ook op locatie te boeken.

Archery Tag

Hoe werkt een potje Archery Tag?

We verdelen de groep in teams en trekken na een korte instructie krijgt iedereen een masker, pijlen en een boog. Je gaat vervolgens de strijd aan en het team met de meeste hits wint. Samenwerken staat hierbij voorop, zonder een goede tactiek kun je niet winnen. Het is dus een echte teambuildingsactiviteit. Vervolgens doen we nog een potje ‘hunger games’ om eens te kijken wie de beste schutter is! Het is ook erg gaaf om Archery Tag te combineren met Bubble voetbal om voor de start van de borrel in de Jopenkerk nog even uit te maken wie de sterkste is! Vergeet vooral je camera niet want de activiteiten zorgen voor hilarische taferelen.

BUMPER EXPERIENCE

Voor het perfecte groepsuitje werkt Jopen samen met BumperExperience. Zij organiseren de gaafste en vooral nieuwste activiteiten voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, scholen, teamuitjes en zelfs kinderpartijtjes! Combineer Bubble voetbal dan met Archery Tag en/of het 5 meter hoge voetbaldartboard om het uitje helemaal af te maken en profiteer van de COMBI pakketten!

Archery Tag aanvragen

• Gewenste datum