Bier en Chocolade… verrassend lekker! 

Een wel heel bijzondere proeverij! Dat bier en chocolade goed samengaan leer en proef je op deze avond. De proeverij verzorgt Jopenbier samen met Jeffrey van Soest van Chocolaterie Pierre. Tijdens de Bier en Chocolade proeverij worden er 6 chocolades en 6 Jopenbieren geproefd. Elke combinatie is gegarandeerd verrassend lekker!

Met een selectie van 6 bonbons die stuk voor stuk bijzonder lekker zijn organiseren wij de Bier en Chocolade proeverij. 6 bonbons en 6 proefglazen Jopenbier maken de proeverij tot een smakelijke en verrassende beleving! Het doel van de proeverij is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopenbieren en diverse (ambachtelijke) spijzen. Kijk in de agenda voor onze andere food pairings met bijvoorbeeld kaas en oesters en andere combinaties.

Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken. Hiermee willen wij de diversiteit van craft bier kenbaar maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Het brede smaakpalet nodigt uit om door middel van foodpairing mooie smaakcombinaties te creëren. Deze smaken kunnen elkaar versterken, aanvullen of verlengen.

  • Kijk in de agenda voor de eerstvolgende proeverij.
  • Exclusief voor groepen op aanvraag. (vanaf 20 personen)
  • €28,- per persoon | 3 uur

CHOCOLATERIE PIERRE

Chocolaterie Pierre is een familie bedrijf met een winkel in Hillegom en in Haarlem. Het zijn beide moderne chocolaterieën met open ateliers, waarin de smaakbeleving centraal staat. Je krijgt dus letterlijk een kijkje in de keuken van de chocolaterie. Alle producten worden op ambachtelijke wijze en met de grootste zorg bereid. In 2008 gaat de familie naar Parijs om een eigen chocolademelange samen te stellen met als resultaat de Pierre Noir, een heerlijke bonbon met 70% chocolade. Het geheim van ons succes van Chocolaterie Pierre zit in de liefde waarmee zij de producten vervaardigen, de verse ingrediënten die gebruikt worden, goed samengestelde smaakcombinaties en het feit dat bezoekers kunnen zien hoe al dat lekkers gemaakt wordt.

Bier en Chocolade proeverij aanvragen

  • Gewenste datum
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen

Bier en Chocolade

Meer informatie?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenkerk.nl

0