Spannende combinaties bij het Bier en Curry diner!

Geurende specerijen, kleurrijke ingrediënten, dampende curry…  Een feest voor oog en mond! Een smaakvol en kruidig diner met zicht op het brouwproces van Jopenbier.

Jelle Yu, biersommelier en gastheer van het restaurant van de Jopenkerk Haarlem, heeft 4 verschillende curry’s voor je in petto. De 4 curry’s zullen bestaan uit lamsvlees, rundvlees, kip en een schaaldieren curry. Bij iedere curry wordt een hoppig en een moutig Jopenbier geserveerd. Gezamenlijk ga je op zoek naar de diversiteit en tegenstrijdigheid van hop-, mout- en roastsmaken. Wordt de curry scherper met een blond bier en werkt een donker bier als bluswater? Of juist niet?

Ben je benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Grijp dan deze unieke kans om het Bier en Curry Diner mee te maken.

INCLUSIEF EXCLUSIEVE RONDLEIDING!

Voorafgaande aan het diner krijg je een exclusieve rondleiding door de brouwerij van Jopen. Ervaar hoe Jopenbier wordt gebrouwen en geniet daarna van het culinaire gedeelte met de bijzondere combinaties.

• Kijk in de agenda voor het volgende diner.
  • Exclusief voor groepen op aanvraag. (minimaal 20 personen)
  • Locatie: Jopen Proeflokaal Waarderpolder.
  • €42,50 per persoon | 3 uur

Bier en Curry diner aanvragen