Uitdagende gastronomie proeverij bij Jopen!

Tijdens de Bier en Gastronomie proeverij word je uitgedaagd om de lekkerste bier-spijs combinaties te vinden. De chef van de Jopenkerk zorgt voor 6 heerlijke gerechten van de nieuwe kaart waarbij de zogenoemde “culi-combi’s” nog gezocht worden. Bepaal zelf welk Jopenbier het best bij de gerechten past en beslis mee in de nieuwe food pairings op de dinerkaart!

PROEF, RUIK, COMBINEER EN BEOORDEEL!

Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken waarmee wij de diversiteit van craft bier kenbaar willen maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Het brede smaakpalet nodigt uit om door middel van food pairing mooie smaakcombinaties te creëren waarbij smaken elkaar kunnen versterken, aanvullen of verlengen.

Het doel van de proeverij is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopenbieren en diverse (ambachtelijke) spijzen van de dinerkaart.

• Kijk in de agenda voor de eerstvolgende proeverij.
  • Exclusief voor groepen op aanvraag.
  • €40,- per persoon | 3 uur

Bier en Gastronomie proeverij aanvragen