Pure passie voor kaas!

Als kaasliefhebber mag je deze bier en kaas proeverij eigenlijk niet missen. De proeverij is ontstaan uit pure passie voor kaas. Jopen verzorgt deze unieke proeverij in samenwerking met fromagerie L’amuse uit IJmuiden en Amsterdam. Leer alles over perfecte bier-kaascombinaties. Smullen maar!

Tijdens de Bier en Kaas proeverij serveren wij 12 verschillende kazen en 6 proefglazen Jopenbier. Ieder Jopenbier wordt gecombineerd met 2 heerlijke kazen van fromagerie L’amuse. Uiteraard wordt er bij iedere ronde uitvoerig uitleg gegeven over de producten.

De winkels van Fromagerie L’amuse zijn te vinden in IJmuiden en Amsterdam waar zij meer dan 400 verschillende kazen verkopen. Hun passie ligt bij het vertellen van het eerlijke verhaal, en het zoeken van juiste combinaties voor hun klanten.

Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken waarmee wij de diversiteit van craft bier kenbaar willen maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Het brede smaakpalet nodigt uit om door middel van food pairing mooie smaakcombinaties te creëren waarbij smaken elkaar kunnen versterken, aanvullen of verlengen.

Het doel van de proeverijen is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopenbieren en diverse (ambachtelijke) spijzen als kaas, oesters, en chocolade als een verrijking op beide producten.

  • Kijk in de agenda voor de eerstvolgende proeverij.
  • Exclusief voor groepen op aanvraag.
  • €35,- per persoon | 3 uur

Bier en Kaas proeverij aanvragen

  • Gewenste datum
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen

Bier en Kaas proeverij

Meer informatie?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenkerk.nl

0