Duik in de zilte wereld van oesters! 

De Ieren weten het al eeuwen: bier en oesters gaan perfect samen. Jopen verzorgt deze uitgebreide proeverij in samenwerking met Marcus van den Noord van Zilt en Zalig uit Amsterdam. Marcus van Zilt en Zalig is in 2012 No. 10 geworden (0% schelp/grit id oester) tijdens de World Oyster Opening Championship 2012 in Ierland.

Tijdens deze culinaire presentatie vertelt Marcus mooie anekdotes, aanstekelijke verhalen en belicht hij een stukje historie. Verwen je smaakpapillen met deze verse lekkernij. Met onze Jopenbieren experimenteren we met verschillende smaken waarmee wij de diversiteit van craft bier kenbaar willen maken. Inmiddels heeft Jopenbier een ruim assortiment met een evenzo groot smaakpalet. Het brede smaakpalet nodigt uit om door middel van food pairing mooie smaakcombinaties te creëren waarbij smaken elkaar kunnen versterken, aanvullen of verlengen.

Het doel van de proeverijen is om een totaalbeleving te creëren van de bijzondere smaakcombinaties die mogelijk zijn tussen de Jopen speciaal bieren en diverse (ambachtelijke) spijzen als kaas, oesters, en chocola als een verrijking op beide producten.

  • Kijk in de agenda voor de eerstvolgende proeverij.
  • Exclusief voor groepen op aanvraag.
  • €37,50 per persoon | 3 uur

Bier en Oester proeverij aanvragen

  • Gewenste datum
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen

Bier en Oester proeverij

Meer informatie?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenkerk.nl

0