De Jopenkerk Haarlem staat garant voor een gezellige borrel! Proef de sfeer met een breed assortiment Jopenbieren van tap en van fles. Iedere vrijdag slaan wij een houten VRIJMIBO-vaatje aan, iedere keer een ander Jopenbier. Sluit gezellig aan!

Wil je graag besloten borrelen of een feestavond organiseren en verzekerd zijn van voldoende plaats? Reserveer dan de Pastorie. De Pastorie bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor iedere gelegenheid. Combineer een borrel ook eens met een bierproeverij. 

Borrel in de Pastorie

Het is mogelijk om de Pastorie op de begane grond af te huren voor een besloten borrel of feestavond. Hiervoor vragen wij een zaalhuur van € 200,00. De zaalhuur vervalt boven een besteding van € 750,00 aan hapjes en dranken.  Wordt deze besteding niet gehaald dan krijg je vanaf € 500,00, 50% korting en betaal je € 100,00.

Wij maken graag vooraf een voorstel voor hapjes tijdens de borrel. Een greep uit ons assortiment: Jopenbier bitterballen, kaasstengels, nootjes, olijven, garnalenkroketjes, plateau kaas en/of worst, breekbrood met een knoflook-olijvendip en diverse huisgemaakte hapjes. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvend voorstel.

Wil je een gastheer of gastvrouw bij jouw borrel of feest? Dan rekenen wij € 50,-.

De Pastorie is ook af te huren voor een vergadering, brainstormsessie of bierproeverij. Kijk voor meer informatie bij zaalhuur.

0