Speel een potje Bubble Ball!

Wij nemen de gehele organisatie uit handen voor een complete dag uit! Boek in de Jopenkerk een lunch, proeverij of diner dan bieden wij de mogelijkheid om leuke groepsactiviteiten te organiseren!

Lekker actief buiten of in de zaal direct naast de Jopenkerk? Denk dan aan Archery Tag of Bubble voetbal. We verzamelen bij de Jopenkerk en wandelen vervolgens naar de gymzaal naast de Jopenkerk waar de Bumperballen van Bumper Experience al staan te wachten. De kleedkamers zijn voorzien van alle faciliteiten dus er is mogelijkheid om  opfrissen voordat je weer aanschuift bij de borrel in de Jopenkerk! De activiteiten zijn ook op locatie te boeken.

Hoe werkt Bubble Ball?

We verdelen de groep in teams en trekken na een korte instructie de bumperballen aan. Botsend en stotend ga je de strijd aan met uw vrienden/collega’s en het team met de meeste doelpunten wint. Samenwerken staat hierbij voorop, zonder een goede tactiek kun je niet winnen. Het is dus een echte teambuildingsactiviteit. Vervolgens doen we nog een potje ‘last man standing’ om eens te kijken wie de sterkste is! Het is ook erg gaaf om Bubble voetbal te combineren met Archery tag, de bumperballen worden na het voetballen als obstakels in het speelveld gezet en krijgt iedereen een masker, pijl en boog. We gaan nu echt op elkaar en de targets schieten met zogenaamde LARP pijlen! Vergeet vooral je camera niet want de activiteiten zorgen voor hilarische taferelen.

BUMPER EXPERIENCE

Voor het perfecte groepsuitje werkt Jopen samen met BumperExperience. Zij organiseren de gaafste en vooral nieuwste activiteiten voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, scholen, teamuitjes en zelfs kinderpartijtjes! Combineer Bubble voetbal dan met Archery Tag en/of het 5 meter hoge voetbaldartboard om het uitje helemaal af te maken en profiteer van de COMBI pakketten!

Archery Tag aanvragen

• Gewenste datum