Het restaurant van de Jopenkerk Haarlem is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner (openingstijden keuken: 17.30 – 22.00 uur). Geniet in ons restaurant van de Jopen Klassiekers of de Seizoenkeuzes van de Chef en kies voor een totaalbeleving ook voor het bijpassende Jopenbier arrangement! Ook voor de wijnliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment.

Reserveer online voor een a la carte diner tot 8 personen. Als je met meer dan 8 personen bent dan ontvangen wij graag een email of telefoontje (evenementen@jopenbier.nl of 023 – 533 4114). Voor gezelschappen van 10 tot 100 personen zijn er verschillende mogelijkheden om een diner op maat te verzorgen. Vanaf 10 personen kun je kiezen voor de Jopen Klassiekerskaart, het Kerkmenu of het Chef’s Keuze menu. Wil je een exclusief diner organiseren? Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor een walking diner.

Klassiekerskaart

Kom je met meer dan 10 personen en wil je graag á la carte dineren? Dat kan! Echter, om lange wachttijden te voorkomen, vervallen de seizoenskeuzes van de chef. Je kunt dan een keuze maken van de Klassiekerskaart. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een groepsmenu.

Kies je voor de Klassiekerskaart dan kan het hele gezelschap tot 25 personen op de avond zelf van deze kaart kiezen. Van groepen groter dan 25 personen ontvangen wij graag de menukeuze per persoon vooraf.

Klassiekerskaart
Prijs: a la carte prijzen.

Beleef de de smaaksensatie van bier en spijs! De bijbehorende bieren kun je los bestellen indien beschikbaar van tap of bestel een proefglas arrangement.

Chef's Keuze en Kerkmenu

De chef heeft twee groepsmenu’s samengesteld voor groepen van 10 tot 35 personen. Het Jopen Kerkmenu en het Chef’s Keuzemenu. Vanaf 35 personen horen wij graag vooraf de menukeuzes per persoon.

Kerkmenu – klik hier
Prijs: € 27,50 p.p.

Chef’s keuzemenu – klik hier
Prijs:
€ 37,50 p.p.

Walking diner

Een walking diner kan gereserveerd worden waarbij je het gehele restaurant, Pastorie of Jopen Proeflokaal Waarderpolder afhuurt. Hierbij geldt een minimale omzetgarantie (afhankelijk van tijdstip en datum). Een walking diner bestaat uit diverse kleine(re) gerechten. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en vormen samen een compleet diner. Alle gerechten kun je in borrelopstelling nuttigen waardoor er een ongedwongen sfeer ontstaat. De gerechten zijn geïnspireerd op de huidige menukaart.

Walking diner
Prijs: € 39,50 p.p.