Een avond vol humor!

De Jopenkerk en Haarlem Comedy Club nodigen je uit voor een gezellige avond vol humor, eten en Jopenbier! Een stand-up comedian tijdens je borrel of voorafgaand aan je diner. Dat kan in onze besloten ruimte de Pastorie.

Naast een besloten avond met stand-up comedian, kan je ook deelnemen aan het Jopenkerk Comedy Diner. Het Jopenkerk Comedy Diner is een belevenis. Vanaf het eerste moment dat je naar boven gaat weet je dat je iets bijzonders gaat beleven. De ingrediënten van de avond zijn een heerlijk diner met 3 gangen en top comedy. Kijk in de agenda voor het eerstvolgende Jopenkerk Comedy Diner.

Stand-up Comedian tijdens in de Pastorie:

• De Pastorie is geschikt voor 50 personen in borrel opstelling en 30 personen in diner opstelling.
  • 30 minuten stand-up comedy
  • Stand-up comedian op aanvraag: ongeveer €500,-
    (prijs op aanvraag afhankelijk van beschikbaarheid)

Jopenkerk Stand-Up Comedy aanvragen