Lunchen in de brouwerij van Jopen!

In de Jopenkerk Haarlem kun je van maandag tot en met zondag genieten van heerlijke lunch te midden van de brouwerij. Tot 8 personen kun je online reserveren voor lunch a la carte. Heb je speciale wensen of ben je met meer personen? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden en bel of stuur een email voor een reservering. Mocht je een andere invulling van de lunch willen dan denken wij graag met je mee.

• Lunchtafel: mandjes met brood, schalen kaas en vleeswaar, hardgekookte eieren, groene salade, verse sinaasappelsap en melk.
  • Broodjeslunch: schalen met rijkelijk en vers belegde broodjes.
  • Extra’s: soep, broodje kroket, koffie en thee, verse sinaasappelsap, dessert, bierarrangement
  • Boek een lunch in combinatie met een smaakvolle bierproeverij of actief uitje.

Lunch voor groepen aanvragen

• Gewenste datum