Lunchen in de brouwerij van Jopen!

In de Jopenkerk Haarlem kun je elke dag genieten van heerlijke lunch te midden van de brouwerij. Tot 9 personen kun je online reserveren voor lunch a la carte. Heb je speciale wensen of ben je met meer personen? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden en reserveer direct online. Mocht je een andere invulling van de lunch willen dan denken wij graag met je mee.

Reserveer direct online: Lunchtafel of broodjeslunch

• Lunchtafel (€15,00 p.p.): mandjes met brood, schalen kaas en vleeswaar, hardgekookte eieren, groene salade, verse sinaasappelsap en melk.
  • Broodjeslunch (€11,00 p.p.): 1,5 pistolet per persoon, rijkelijk belegd en 1 broodje kroket per persoon.
  • Extra’s: soep, broodje kroket, koffie en thee, verse sinaasappelsap, dessert, bierarrangement
  • Boek een lunch in combinatie met een smaakvolle bierproeverij of actief uitje.

Lunch voor groepen informatie aanvragen

• Gewenste datum
  • Gewenste tijd