Beleef Haarlem vanaf het water!

Varen door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is genieten!

Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en beleef Haarlem vanaf het water. Jopen verzorgt in samenwerking met verschillende Haarlemse rederijen diverse vaartochten in combinatie met een arrangement in de Jopenkerk Haarlem of in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder. Na of voorafgaand aan de vaartocht kun je genieten van een bierproeverij, lunch, borrel of diner. Op de boot zijn er verschillende mogelijkheden om te kunnen genieten van een Jopenbiertje.

Wil je graag aansluitend barbecueën of een rondleiding door onze brouwerij in de Waarderpolder? Vraag dan naar de mogelijkheden om naar de Mooie Nel te varen.

In elk seizoen kun je goed toeven op het water van Haarlem. In de winter kunnen de boten verwarmd worden en in de zomer geniet je van de zon op de boot.

• Vanaf 1 tot 100 personen te boeken
  • Offerte op maat
  • Jopenbier op de boot
  • Combineer de vaartocht met een bierproeverij, lunch, borrel, diner…
  • Opstapplaats in overleg

Onderstaande arrangementen zijn te boeken in combinatie met een rondvaart.
De rondvaart door Haarlem duurt 1,5 uur.

• Koffiearrangement vanaf € 22,50 p.p.
  • Luncharrangement vanaf € 32,50 p.p.
  • Borrelarrangement vanaf € 28,50 p.p.

Varen met Jopen aanvragen

• Gewenste datum