Beleef Haarlem vanaf het water!

Varen door de wateren van Haarlem onder het genot van een drankje en een hapje, dat is genieten!

Organiseer een leuke dag uit met familie of vrienden en beleef Haarlem vanaf het water. Jopen verzorgt in samenwerking met verschillende Haarlemse rederijen diverse vaartochten in combinatie met een arrangement in de Jopenkerk Haarlem of in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder.
De vaartocht wordt altijd in combinatie met een arrangement in de Jopekerk verzorgt. Zo kun je na of voorafgaand aan de vaartocht genieten van een bierproeverij, lunch, borrel of diner.

Wil je graag aansluitend barbecueën of een rondleiding door onze brouwerij in de Waarderpolder? Vraag dan naar de mogelijkheden om naar de Mooie Nel te varen.

In elk seizoen kun je goed toeven op het water van Haarlem. In de winter kunnen de boten verwarmd worden en in de zomer geniet je van de zon op de boot.

• Vanaf 10 tot 100 personen te boeken
  • Offerte op maat
  • Jopenbier op de boot
  • Combineer de vaartocht met een bierproeverij, lunch, borrel, diner bij Jopen
  • Opstapplaats in overleg
  • Stadsgids extra bij te boeken €40,-

Onderstaande vaartochten van 1,5 uur zijn te boeken in combinatie met een arrangement bij Jopen.

• Varen €21,50 p.p
    Alleen 1,5 uur varen, geen drinken en/of eten aan boord
  • Koffieboot € 24,50 p.p.
    Onbeperkt koffie en thee, met iets lekkers
  • Lunchboot € 34,50 p.p.
    Onbeperkt koffie, thee en frisdrank met verschillende kleine broodjes
  • Borrelboot (alleen dranken) € 25,50 p.p
    Onbeperkt wijn, bier (geen Jopen) en frisdrank
  • Borrelboot (met hapjes) € 29,50 p.p.
    Onbeperkt wijn, bier (geen Jopen) en frisdrank met verschillend lekkers

Varen met Jopen aanvragen