Diner a la carte

Het restaurant op de 1ste etage van de Jopenkerk is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 – 22:00 uur.

In de zomerperiode vanaf 1 juli serveren wij een aangepast menu. Klik hier om het menu te bekijken.

Via het onderstaande formulier kan je online je reservering plaatsen voor het diner tot 9 personen.
Ben je met meer dan 9 personen klik dan hier.
Wil je komen lunchen? Klik dan op deze link.

Maandag & zondag is het restaurant op de 1ste etage gesloten.
Restaurant geopend dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 tot 22:00 uur.
De beschikbare tijden worden getoond.

Diner 10 t/m 25 personen

Wil je komen dineren met 10 personen of meer? Reserveer dan één van onze groepsmenu’s.
Met meer dan 25 personen? Neem dan contact op via: haarlem@jopenkerk.nl of 023 5334114.

Diner 10 t/m 25 personen reserveren ›

Pathé Filmdiner

Geniet in het restaurant van een heerlijk 3-gangen diner, inclusief filmvoucher.
Prijs: € 35,- p.p. (exclusief toeslag voor 3D films, IMAX, Dolby Cinema, 4DX en Premium)

Pathé Filmdiner reserveren ›

6-gangen verrassingsmenu

Laat je verassen door de culinaire gerechten van de chef! Zes verrassende gerechten die een unieke smaakexplosie te weeg brengen. Bijpassend bierarrangement mogelijk. Menu alleen mogelijk indien het wordt besteld voor het gehele gezelschap.
Verrassingsmenu 6-gangen €38,- p.p.
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50 p.p.

6 gangen verrassingsmenu reserveren ›

December 6-gangen verrassingsmenu

Vanaf 6 december serveren wij een aangepast 6-gangen verrassingsmenu in december sfeer. Laat je verassen door de culinaire gerechten van de chef in kerst sfeer! Zes verrassende gerechten die een unieke smaakexplosie te weeg brengen. Bijpassend bierarrangement mogelijk. Menu alleen mogelijk indien het wordt besteld voor het gehele gezelschap.
Verrassingsmenu 6-gangen €38,- p.p.
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50 p.p.

6 gangen december verrassingsmenu reserveren ›