Lunch a la carte

Het grand café is iedere dag geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Voor een kop koffie of een glas Jopenbier kun je altijd bij ons binnen lopen. Kom je lunchen? Dan kun je vooraf een reservering maken.

Via het onderstaande formulier kun je de reservering plaatsen voor een a la carte lunch in de Jopenkerk.
Reserveren voor een lunch met meer dan 10 personen? Klik dan hier.
Reserveren voor een diner? Klik dan hier.

Jopenkerk & Jopen Tap Room gesloten

Ook wij volgen de maatregels van de regering en RIVM op omtrent het Coronavirus en sluiten wij, net als alle horeca in Nederland, tot en mét maandag 6 april onze deuren.
Tot de tijd dat wij onze deuren mogen openen, hopen wij dat iedereen in goede gezondheid verkeert. Wij snappen dat je onze Jopenbieren mist en daarom hebben wij een aantal prachtige boxen samengesteld. Zo kan er toch nog worden genoten van een heerlijk Jopenbier of stel zelf een proeverijtje samen 😉
SHOP: www.jopenbier.nl/shop

Het is alvast mogelijk om via onderstaande een reservering te plaatsen voor na 6 april.

Lunch vanaf 12:00 tot 15:00 uur.
De beschikbare tijden worden weergegeven.

Grand Café