Agenda Jopenkerk Haarlem

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of per

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur
Reserveer online ›

Verrassingsmenu

Diner Jopenkerk Haarlem - verrassingsmenu

Diner van 6 kleine gerechten en 6 proefglazen Jopenbier

Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een unieke manier. Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Laat je verrassen!

Verrassingsmenu 6-gangen €34,50
Jopenbier-arrangement 6 proefglazen €17,50

Aan tafel met Jopen

Restaurant Jopenkerk Haarlem

Geniet in ons restaurant van de beste bier-spijscombinaties. Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een verrassende manier.

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier; als een rode draad door het menu verweven.

Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart.

Proefglas arrangement

Maak jouw smaakbeleving compleet en combineer een 3 gangendiner met Jopenbier. Bestel een proefglas arrangement voor €7,50.

Diner voor groepen

Diner in het restaurant Jopenkerk Haarlem

Wil je komen dineren in het restaurant, met een groep groter dan 10 personen? Dat kan!

Dineren in de Jopenkerk Haarlem is een beleving op zich. Het zwevende restaurant kijkt uit over de brouwerij met de koperen brouwketels van Jopen. Voor gezelschappen van 10 tot 100 personen zijn er verschillende mogelijkheden om een diner op maat te verzorgen. Vanaf 10 personen kun je kiezen voor de Jopen Klassiekerskaart, het Kerkmenu of het Chef’s Keuze menu. Wil je een exclusief diner organiseren? Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor een walking diner.

Diner voor groepen ›

Bier en gastronomie

High Beer

De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen. Je kunt als gast dus meebeslissen welk Jopenbier het best bij een gerecht past. Ieder seizoen, als wij de kaart aanpassen, organiseren we een proeverij. Wil je een keer meedoen? Kijk dan in onze agenda.

Bekijk onze agenda ›

Pathé Filmdiner

Geniet van een heerlijk filmavondje uit! Eerst dineren in de Jopenkerk, dan naar de film bij Pathé. Geldig op dinsdag t/m vrijdag.

Reserveer hier een filmdiner ›

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard