Agenda Jopenkerk Haarlem

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren 023 – 533 4114 of per

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur
Reserveer online ›

Aan tafel met Jopen

Restaurant Jopenkerk Haarlem

Geniet in ons restaurant van de beste bier-spijscombinaties. Craft bier en eten ontmoeten elkaar in de Jopenkerk Haarlem op een verrassende manier.

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar het eigen Jopenbier; als een rode draad door het menu verweven.

Ieder gerecht valt prachtig te combineren met onze mooie bieren waardoor de smaken nog beter tot hun recht komen. Voor de niet-bierliefhebbers hebben we ook een uitgebreide, met zorg samengestelde wijnkaart.

Proefglas arrangement

Maak jouw smaakbeleving compleet en combineer een 3 gangendiner met Jopenbier. Bestel een proefglas arrangement voor €7,50.

Een culinaire belevenis

Diner in het restaurant Jopenkerk Haarlem

In het restaurant serveren we originele gerechten met verse ingrediënten en het liefst met ons advies voor de beste combinatie met craft bier. Onze koks toveren iedere keer weer iets verrassends op je bord.

In het creatief ingerichte restaurant wordt dineren een ware belevenis. Vanuit het ‘zwevende’ restaurant van de Jopenkerk Haarlem heb je zicht op de brouwactiviteiten.

Bier en gastronomie

High Beer

De culicombi’s op onze dinerkaart worden samengesteld tijdens onze Bier en Gastronomie proeverijen. Je kunt als gast dus meebeslissen welk Jopenbier het best bij een gerecht past. Ieder seizoen, als wij de kaart aanpassen, organiseren we een proeverij. Wil je een keer meedoen? Kijk dan in onze agenda.

Bekijk onze agenda ›

Pathé Filmdiner

Geniet van een heerlijk filmavondje uit! Eerst dineren in de Jopenkerk, dan naar de film bij Pathé. Geldig op dinsdag t/m vrijdag.

Reserveer hier een filmdiner ›

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard