Diner

Het restaurant op de 1ste etage van de Jopenkerk is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 – 22:00 uur.

In de zomerperiode vanaf 1 juli serveren wij een aangepast menu. Klik hier om het menu te bekijken.
Via het onderstaande formulier kan je online je reservering plaatsen voor het diner tot 9 personen.
Ben je met meer dan 9 personen klik dan hier.  Wil je komen lunchen? Klik dan op deze link.

Diner arrangementen

Diner 10 t/m 25 personen

Wil je komen dineren met 10 personen of meer? Reserveer dan één van onze groepsmenu’s.
Met meer dan 25 personen? Neem dan contact op via: haarlem@jopenkerk.nl of 023 5334114.

Diner 10 t/m 25 personen reserveren ›

Pathé Filmdiner

Geniet in het restaurant van een heerlijk diner, inclusief filmvoucher.

Pathé Filmdiner reserveren ›

6-gangen verrassingsmenu

Laat je verassen door de culinaire gerechten van de chef! Zes verrassende gerechten die een unieke smaakexplosie te weeg brengen. Bijpassend bierarrangement mogelijk.

6 gangen verrassingsmenu reserveren ›