Voor iedere gelegenheid

De Jopenkerk Haarlem is een gastgerichte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen, privé of zakelijk. Of het nu om een bedrijfspresentatie, een vergadering of een feestelijke bijeenkomst gaat, voor iedere gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Allen met een eigen uitstraling. Wij zijn een flexibele partner bij het organiseren van een evenement. Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor zaalhuur.

Pastorie

Sfeervol & authentiek

• Locatie: centrum Haarlem
  • 50 m2
  • Tot 60 personen (in borrelopstelling)
  • Rolstoelvriendelijk
  • Parkeergarage Raaks
  • LCD-scherm en microfoon
  • Audiosysteem aanwezig
  • Eigen gastheer/vrouw mogelijk
  • Zaalhuur €200,-

Over de Pastorie

De Pastorie bevindt zich op de begane grond achterin het grandcafé van de Jopenkerk. De voormalige ambtswoning van de pastoor is volledig gerenoveerd door interieurontwerpers E.S.T.I.D.A. en uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen van 25 tot 60 personen. Doordat de ruimte besloten is, leent het zich uitstekend voor een vergadering (met of zonder lunch), brainstormsessie, presentatie, bierproeverij of besloten borrel.

Zaalhuur

Met uitzicht op de brouwerij

• Locatie: centrum Haarlem
  • 80 m2
  • Tot 100 personen (in borrelopstelling)
  • 1e verdieping met vaste trap
  • Parkeergarage Raaks
  • Audiosysteem aanwezig
  • Microfoon mogelijk
  • Eigen verdieping met open verbinding naar de brouwerij en café
  • Minimale omzetgarantie afhankelijk van dag en tijdstip

Over het restaurant

Het restaurant ‘zweeft’ in de Jopenkerk op de eerste verdieping. Het is een open ruimte bekleed met Perzische tapijten waar je vanaf de balustrade zicht hebt op de brouwerij in de Jopenkerk. Een uitstekende ruimte voor een (walking)diner, exclusieve lunch of feestelijke gelegenheden.

Jopen Proeflokaal

Industriële setting

• Locatie: Waarderpolder, Haarlem
  • 100 m2
  • Tot 110 personen (in borrelopstelling)
  • 1e verdieping met vaste trap
  • Gratis parkeren
  • Zelf tappen mogelijk
  • Standaard 16 bieren op tap
  • Minimale omzetgarantie afhankelijk van dag en tijdstip
  • Besloten verhuur: van zo t/m do

Over het Jopen Proeflokaal

Het Jopen Proeflokaal Waarderpolder is een industrieel café met eigen keuken en bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. De locatie is gelegen in het Haarlemse bedrijventerrein ‘Waarderpolder’. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn. Tip: Boek een rondleiding bij je bezoek!

Pastorie Jopenkerk Haarlem

Reserveer zaal