Voor iedere gelegenheid

De Jopenkerk Haarlem is een gastgerichte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen, privé of zakelijk. Of het nu om een bedrijfspresentatie, een vergadering of een feestelijke bijeenkomst gaat, voor iedere gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Allen met een eigen uitstraling. Wij zijn een flexibele partner bij het organiseren van een evenement. Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor zaalhuur.

Zaalhuur

Pastorie

De Pastorie is geschikt voor kleinere gezelschappen en is onze enige afgesloten ruimte. De ruimte leent zich uitstekend voor een vergadering (met of zonder lunch), brainstorm, presentatie, bierproeverij of borrel. De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals. De Haarlemse brouwers waren de hoogwaardigheidsbekleders van de stad en begunstigden kunstenaars met opdrachten. Denk aan de beroemde schuttersstukken van Frans Hals waarop een groot aantal Haarlemse brouwers staat afgebeeld.

Voor de Pastorie vragen wij een zaalhuur van € 200,00. Echter vervalt de zaalhuur boven een besteding van € 750,00.  Wordt deze besteding niet gehaald dan krijgt u vanaf € 500,00, 50% korting en betaalt u € 100,00. Tevens is het mogelijk om hier een bierproeverij te boeken.

Zaalhuur

Restaurant

Ons sfeervolle restaurant is een uitstekende ruimte voor een besloten (walking)diner, exclusieve lunch of informele brainstormsessie. Vanuit het ‘zwevende’ restaurant hebben de gasten zicht op de brouwactiviteiten in de Jopenkerk.

Voor grotere gezelschappen is ons restaurant exclusief af te huren. Zittend (lunch/diner) heeft het restaurant een maximale capaciteit van 80 personen. Voor een borrel of walking diner biedt het restaurant plaats aan circa 100 personen.

Afhankelijk van de gewenste datum en tijdstip vragen wij zaalhuur of een minimale omzetgarantie. Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveer zaal