Jopenkerk Hoofddorp

Proef de smaken van Jopenbier en Gospel Spirits

kerst

Vier kerst bij Jopen!

Beleef de feestdagen in onze brouwerij óf distilleerderij

Jopenkerk Hoofddorp Restaurant

Een culinaire beleving

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp

Nieuwe collega's gezocht

Kom jij ons team versterken?

Gehele agenda ›

Jopen Merchandise

Gospel Dutch Gin 4,5L

Kom langs en bekijk onze producten in de winkel in onze Terraskamer. Geniet ook thuis van Gospel Dutch Gin of verras een ander met een Jopenbier cadeauverpakking. Voor de echte Jopenfans hebben we verschillende T-shirts, hoodies en andere merchandise.

Diner reserveren

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp - reserveren

Reserveer online voor lunch of diner in ons grand café en restaurant. Als je met meer dan 8 personen bent, dan kun je telefonisch reserveren: 023 – 557 1142533. E-mailen kan natuurlijk ook!
Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur.

Reserveer online voor diner ›

Voor iedere gelegenheid

Jopenkerk Hoofddorp

Jopenkerk Hoofddorp is een bijzonder sfeervolle locatie voor iedere gelegenheid. Wij denken graag met je mee over de organisatie van borrels, recepties, bedrijfsevents en andere feestelijke gelegenheden voor grote en kleine groepen. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Klik hier voor onze arrangementen ›

Welkom bij de Jopenkerk Hoofddorp

Jopen geniet van het creëren van nieuwe smaken. Alle smaken van Jopen komen samen in de Jopenkerk Hoofddorp. Van het ruime assortiment hoogwaardige Jopenbieren tot het ambachtelijk gedistilleerde Gospel Spirits.

Midden in de oudste kerk van de Haarlemmermeer prijkt de ambachtelijke distilleerderij. In het grand café en restaurant heb je uitzicht op de koperen installatie. Onder het genot van een heerlijke lunch, borrel of diner kun je zien en ervaren hoe het ambacht wordt beoefend.

Vier kerst bij Jopen

Kerst

Winter- of kerstuitje bij Jopen? Beleef kerst in onze brouwerij óf distilleerderij! Een sfeervol decor voor een onvergetelijk team- of personeelsuitje.

Vier kerst bij Jopen ›

Gospel Spirits

Gospel Spirits by Jopen

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht en staat voor hemels genieten van verfijnde smaken. De naam Gospel verwijst ook naar de thuisbasis: de oudste kerk van Haarlemmermeer.

Lees meer over Gospel Spirits ›

Jopenkerk giftcard

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard

Jopen webshop

jopen-basic-tshirt

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Overige Jopenlocaties

Panoramafotoklein

Neem ook eens een kijkje in onze andere Jopenlocaties:
Jopen Proeflokaal Waarderpolder
Brouwerij en proeflokaal
Jopenkerk Haarlem
Brouwerij, grand café en restaurant