Jopenkerk Hoofddorp

en cocktail proeverij

Gehele agenda ›

11 t/m 21 mei

Week van het Nederlandse BierTijdens de Week van het Nederlandse Bier hebben we een gevarieerd programma bij Jopen! Ontdek de smaken van Jopen tijdens een bierproeverij, Jopen Tour of BBQ.

Bekijk ons programma ›

Dinsdag t/m zaterdag: 12.00 tot 01.00 uur
Zondag en maandag: 12.00 tot 23.00 uur

Reserveer online ›

Gospel Spirits

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft bierbrouwerij Jopen uit Haarlem stond aan de wieg van het gedistilleerde merk. De stap naar de wereld van distillaten belichaamt de onafhankelijke en gedurfde geest van Jopen. Gospel Spirits staat voor hemels genieten van verfijnde smaken.

Jopen Merchandise

Kom langs in de Jopenkerk Hoofddorp en bekijk onze producten in het winkeltje in de Terraskamer. Geniet ook thuis van onze Gospel Gin of verras een ander met een Jopenbier cadeauverpakking. Voor de echte Jopenfans hebben we verschillende T-shirts, hoodies en andere merchandise.

Welkom bij de Jopenkerk Hoofddorp

Ontdek bij Jopen een rijke wereld aan smaken! Het merk Jopen is uitgebreid met distillaten.

Distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer. In de kerk prijkt een ambachtelijke distilleerderij.

In de Jopenkerk Hoofddorp draait alles om beleving. Onder het genot van een heerlijke lunch, borrel of diner kunnen bezoekers zien en ervaren hoe het ambacht wordt beoefend.

Jopen geniet van het creëren van nieuwe smaken. Alle smaken van Jopen komen samen in de Jopenkerk Hoofddorp. Van het ruime assortiment hoogwaardige Jopenbieren tot het ambachtelijk gedistilleerde Gospel.

Voor iedere gelegenheid

Jopenkerk Hoofddorp is een bijzonder sfeervolle locatie voor een bedrijfs- of privé-evenement. Wij denken graag vrijblijvend met je mee over de organisatie van borrels, recepties, bedrijfsevents en andere feestelijke gelegenheden voor grote en kleine groepen. Alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd.

Jopenkerk giftcard

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopenkerk Giftcard

Jopen webshop

jopen-basic-tshirt

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Jopenkerk Haarlem

Neem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant).

Panoramafotoklein