Jopenkerk Hoofddorp

Koop tickets

Gehele agenda ›

Voor iedere gelegenheid

Jopenkerk Hoofddorp is een bijzonder sfeervolle locatie voor een bedrijfs- of privé-evenement. Wij denken graag vrijblijvend met je mee over de organisatie van borrels, recepties, bedrijfsevents en andere feestelijke gelegenheden voor grote en kleine groepen. Alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd.

Dinsdag t/m zaterdag: 12.00 tot 01.00 uur
Zondag en maandag: 12.00 tot 23.00 uur

Reserveer online ›

Gospel Spirits

gospel spiritsJopenkerk Hoofddorp koestert het oude ambacht van distilleren. In de kerk prijkt een ambachtelijke distilleerderij waar Gospel wordt gestookt. Gospel Gin is vol en uniek van smaak met een uitgebalanceerde mix van pure ingrediënten. Jopenkerk Hoofddorp is een favoriet als het gaat om goede cocktails. Kom langs en laat je door één van onze bartenders adviseren en verrassen.

Welkom bij de Jopenkerk Hoofddorp

Ontdek bij Jopen een rijke wereld aan smaken! Het merk Jopen is uitgebreid met distillaten.

Distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer. In de kerk prijkt een ambachtelijke distilleerderij.

In de Jopenkerk Hoofddorp draait alles om beleving. Onder het genot van een heerlijke lunch, borrel of diner kunnen bezoekers zien en ervaren hoe het ambacht wordt beoefend.

Jopen geniet van het creëren van nieuwe smaken. Alle smaken van Jopen komen samen in de Jopenkerk Hoofddorp. Van het ruime assortiment hoogwaardige Jopenbieren tot het ambachtelijk gedistilleerde Gospel.

Jopenkerk giftcard

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopenkerk Giftcard

Jopen webshop

jopen-basic-tshirt

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Jopenkerk Haarlem

Neem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant).

Panoramafotoklein