Distillaten Gospel Spirits by Jopen - Jopenkerk Hoofddorp

Gospel Spirits

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft bierbrouwerij Jopen uit Haarlem stond aan de wieg van het gedistilleerde merk. De stap naar de wereld van distillaten belichaamt de onafhankelijke en gedurfde geest van Jopen.

Onze distillaten worden in kleine batches in de Jopenkerk Hoofddorp gedistilleerd. Volgens authentieke receptuur met eigentijdse ingrediënten en liefde voor het product.

Gospel Dutch Gin

gospel dutch gin
Het beste van onze brouwerij en distilleerderij komt samen in de Gospel Dutch Gin. De aardse Mittelfrüh-hop en pastinaak in combinatie met de kruidige paradijszaad zorgt voor een verfijnde balans in de gin.
Ontdek Gospel Dutch Gin

Gospel Kenau

kenau
Uit liefde voor het ambacht van brouwen: Gospel Spirits Kenau. De karaktervolle tonen van de Jopenbieren zijn te herleiden in onze eau-de-vie-de-bière.
Ontdek Kenau