Distillaten Gospel Spirits by Jopen - Jopenkerk Hoofddorp

Gospel Spirits

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft bierbrouwerij Jopen uit Haarlem stond aan de wieg van het gedistilleerde merk. De stap naar de wereld van distillaten belichaamt de onafhankelijke en gedurfde geest van Jopen.

Onze distillaten worden in kleine batches in de Jopenkerk Hoofddorp gedistilleerd. Volgens authentieke receptuur met eigentijdse ingrediënten en liefde voor het product.

Gospel Spiced PumpGin

spiced pumpginDeze kruidige gin is op basis van Mashing Pumpkins 4.0 gedistilleerd. Een kruidige gin met tonen van de nootmuskaat, kruidnagel en vanille. Dé smaak van de herfst.
Ontdek Gospel Spiced PumpGin

Gospel Dutch Gin

gospel dutch gin
Het beste van onze brouwerij en distilleerderij komt samen in de Gospel Dutch Gin. De aardse Mittelfrüh-hop en pastinaak in combinatie met de kruidige paradijszaad zorgt voor een verfijnde balans in de gin.
Ontdek Gospel Dutch Gin

Piet Honingh Genever

piet honigh geneverDe Piet Honingh Genever onderscheidt zich door het gebruik van moutwijn op basis van Jopenbier. Een krachtige jenever van 41% met een frisse toets van sinaasappel gevolgd door kruidige tonen van eucalyptus.
Ontdek Gospel Piet Honingh Genever

Gospel Kenau

kenau
Uit liefde voor het ambacht van brouwen: Gospel Spirits Kenau. De karaktervolle tonen van de Jopenbieren zijn te herleiden in onze eau-de-vie-de-bière.
Ontdek Gospel Kenau

Nordic Dry Gin

nordic gin x borgDeze gin is gedistilleerd in samenwerking met brouwerij Borg Brugghús uit IJsland. Een kruidige gin met Arctische tijm en IJslandse heide.
Ontdek Gospel Nordic Dry Gin