Grand café Jopenkerk

Grand Café

Het grand café is dinsdag t/m zaterdag geopend van 15.00 tot 01.00 uur ’s nachts. Op zondag en maandag zijn we gesloten. Kom langs voor een borrel, kleine hap of proeverij.

Ambachtelijke distilleerderij

Jopenkerk Hoofddorp

Vandaag de dag prijkt in de oudste kerk van de Haarlemmermeer een ambachtelijke distilleerderij. In de grote koperen ketels achter de bar wordt nog op authentieke wijze gedistilleerd. Maak in ons grand café kennis met onze Gospel Spirits en bestel een heerlijke Gospel Gin Tonic. Bovendien kun je in het grand café diverse Jopenbieren in uiteenlopende smaken proeven. Achter ieder vers getapt biertje schuilt een bijzonder verhaal.

Inspirerende locatie

Jopenkerk Hoofddorp

Het grand café van de Jopenkerk Hoofddorp is een laagdrempelige ontmoetingsplek, gevestigd op steenworp afstand van het levendige centrum van Hoofddorp. Deze inspirerende locatie was ooit in gebruik als kerk. Het hoge plafond, het witte orgel en de karakteristieke kerkramen herinneren nog aan de rijke historie.