Grand café Jopenkerk

Reserveren

Het grand café is dinsdag t/m zondag geopend. Op maandag zijn we gesloten. Kom langs voor een borrel, kleine hap of proeverij. In het weekend kun je tevens heerlijk lunchen, hiervoor kun je vooraf online reserveren.

Lunch zaterdag of zondag? Reserveer online ›

Proeverij of presentatie over de distilleerderij? Boek hier een ticket >

Proeverijen

Jopenkerk Hoofddorp

Vandaag de dag prijkt in de oudste kerk van de Haarlemmermeer een ambachtelijke distilleerderij. In de grote koperen ketels achter de bar wordt nog op authentieke wijze gedistilleerd. Maak in ons grand café kennis met onze Gospel Spirits tijdens een cocktailproeverij. Bovendien kun je in het grand café diverse Jopenbieren in uiteenlopende smaken proeven. Achter ieder vers getapt biertje schuilt een bijzonder verhaal.
Bekijk onze proeverijen ›

Lunch, borrel en diner

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp - reserveren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor groepen? Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht. Denk aan een uitgebreide lunch, gezellig borrel of smaakvol diner.
Informatie voor groepen ›

Beleven, proeven en genieten

Jopenkerk Hoofddorp

Het grand café van de Jopenkerk Hoofddorp is een laagdrempelige ontmoetingsplek, gevestigd op steenworp afstand van het levendige centrum van Hoofddorp. Deze inspirerende locatie was ooit in gebruik als kerk. Het hoge plafond, het witte orgel en de karakteristieke kerkramen herinneren nog aan de rijke historie.

We staan bekend om de open sfeer. In het grand café van de Jopenkerk Hoofddorp worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd, van kinderactiviteiten tot proeverijen en van live-muziek tot bruisende feesten.

Geniet ook eens in de zomermaanden van een borrel, lunch of diner op ons ruime, zonovergoten terras.

Gehele agenda ›

High Beer

Wij experimenteren graag met smaak­combinaties. Ontdek een High Beer.
Boek een High Beer ›

Tasting Divine Beer

Maak kennis met de verschillende smaken van Jopenbier tijdens Tasting Divine Beer.
Boek Tasting Divine Beer ›