Restaurant Jopenkerk

Agenda Jopenkerk Haarlem

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren op 023 – 557 1142 of per e-mail.

Online reserveren

Een culinaire belevenis

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp

In het restaurant, op de gaanderij, bieden we een zeer gevarieerde kaart vol verfijnde gerechten. Er is oog voor dagverse producten en aandacht voor seizoenen en trends.

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar Gospel Spirits en het eigen Jopenbier. Alle gerechten kunnen door een Jopenbier- of wijnarrangement worden begeleid.

Jopenkerk Hoofddorp staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving. Geniet in de zomermaanden ook eens van een diner op ons ruime, zonovergoten terras.

Seizoensgerecht

Op zondag en maandag is het restaurant van de Jopenkerk gesloten, maar kun je in het Grand Café van de Jopenkerk Hoofddorp genieten van een “seizoensgerecht” deze is elke week anders kijk op Facebook voor meer informatie.

Maandmenu

Diner in het restaurant Jopenkerk Haarlem

Laat je met dit menu verrassen door de specialiteiten van onze keuken! Dit menu is tevens geheel vegetarisch mogelijk.
3-gangen maandmenu € 35,-

Kies ook eens voor een aanvullend wijn- of Jopenbierarrangement.

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp - reserveren

Het restaurant op de eerste etage is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:00 uur.

Pathé Filmdiner

Geniet van een heerlijk filmavondje uit! Eerst dineren in de Jopenkerk, dan naar de film bij Pathé. Geldig op dinsdag t/m vrijdag.

Reserveer hier een filmdiner ›

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard