Restaurant Jopenkerk

Een culinaire belevenis

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp

In het restaurant, op de gaanderij, bieden we een zeer gevarieerde kaart vol verfijnde gerechten. Er is oog voor dagverse producten en aandacht voor seizoenen en trends.

Op onze kaart vind je een verscheidenheid aan gerechten met een knipoog naar Gospel Spirits en het eigen Jopenbier. Alle gerechten kunnen door een Jopenbier- of wijnarrangement worden begeleid.

Jopenkerk Hoofddorp staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving. Geniet in de zomermaanden ook eens van een diner op ons ruime, zonovergoten terras.

Maandmenu

Diner in het restaurant Jopenkerk Haarlem

Laat je met dit menu verrassen door de specialiteiten van onze keuken! Dit menu is tevens geheel vegetarisch mogelijk.
3-gangen maandmenu € 35,-

Kies ook eens voor een aanvullend wijn- of Jopenbierarrangement.

Jopen Merchandise

Gospel Dutch Gin 4,5L

Kom langs en bekijk onze producten in de winkel in onze Terraskamer. Geniet ook thuis van Gospel Dutch Gin of verras een ander met een Jopenbier cadeauverpakking. Voor de echte Jopenfans hebben we verschillende T-shirts, hoodies en andere merchandise.

Giftcard van Jopen

Jopenkerk Giftcard

Met de Jopen Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel de Jopen Giftcard

Restaurant Jopenkerk Hoofddorp - reserveren

Reserveer nu online voor diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren op 023 – 557 1142 of per e-mail.

Online reserveren

Openingstijden Restaurant
Het restaurant op de eerste etage is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:00 uur.