Wij zijn (J)open!

Het Grand Café is dagelijks geopend van 10.00 tot circa middernacht.
Je kan bij ons terecht voor lunch, borrel en cafékaartdiner.

In het café plaatsen wij geen borrelreserveringen, iedereen is hier welkom op vrije inloop voor lunch, borrel en diner vanaf cafékaart.*
*Reserveren voor diner vanaf de cafékaart is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag.

Jopenkerk Haarlem

Welkom bij bierbrouwerij Jopen!

Wij zijn elke dag (J)open** vanaf 10.00 uur tot middernacht. Bij ons kan je dagelijks genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de bierbrouwerij achter de bar, of gezellig plaats nemen op het terras.

Kom genieten van een lunch, borrel, diner of bierproeverij, en neem een kijkje in onze shop!

**Wij zijn alle dagen van het jaar geopend, maar met feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. 

Dagelijks

(J)open Grand Café en terras

Wij zijn dagelijks geopend, reserveren is niet nodig*, iedereen is dagelijks welkom op de vrije inloop en wij gunnen iedereen de kans op een lekker Jopenbiertje en een hapje vanaf de kaart.

*Voor gezelschappen kleiner dan 10 personen, of voor groepsborrels op vrijdag en zaterdag, plaatsen wij géén reserveringen. Kom gezellig langs en wij bekijken ter plekke waar je het beste kan zitten. 

wo | do | vr | za

Diner reservering

Voor gezelschappen van 1 tot maximaal 15 personen is het wel mogelijk om te reserveren voor diner of proeverij. Ben je met meer personen en wil je alsnog van een bierproeverij of (groeps)diner gebruik maken, stuur ons dan een mail.

Deze tafelreservering kan zowel in het restaurant zijn als in het café, afhankelijk van de drukte. Het restaurant op de 1e verdieping is alleen per trap te bereiken. Voor mindervalide gasten bekijken wij graag de mogelijkheden voor een bierproeverij of diner op de begane grond. Informeer hierover per mail. 

Besloten ruimte

Besloten zaal: De Pastorie

Op de begane grond in de Jopenkerk hebben wij ook een besloten zaaltje met lcd-tv scherm en geluidsinstallatie om af te huren voor besloten bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

  • U-vorm: maximaal 18 personen
  • Café setting: maximaal 30 personen
  • Staande borrel: maximaal 45 personen

Zaalhuur bedraagt €250,- per dag.

Informeer per mail naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

High Beer

AFTERNOON BEERS & BITES

De Afternoon Beers & Bites is ideaal voor een gezellige borrel en dagje uit. Onze bierambassadeurs en biersommeliers je graag meer uit over wat Jopen bierproeven nou écht inhoud. Er worden diverse Jopenbieren in proefglazen van 15cl geserveerd, uiteraard met lekkere borrelhappen. Kom proeven en genieten!

Nog geen 18? Of wil/mag je geen alcohol? Het is mogelijk om andere drankjes naar keuze te bestellen in plaats van Jopenbieren.

Wij houden ook graag rekening met dieetwensen en allergieën bij de borrelhapjes en bieren, graag even doorgeven in het opmerkingenveld bij de online reservering.

SHOP & GIFT CARDS

JOPEN STORE & GIFT CARDS

Kun je geen genoeg krijgen van onze bieren? Of wil je iemand ermee verrassen? Geef dan een Jopen Gift card cadeau of kom shoppen bij de Jopenkerk. Je vindt onze shop met bieren en merchandise op de 1e verdieping. De Jopenkerk doet helaas niet aan pakket bezorging, voor thuisbezorging en online bier-bestellingen kan je terecht op de pagina van ons zusterbedrijf Jopenbier.nl

Het is wel mogelijk om een Jopen Gift Card online te bestellen. De Gift Card wordt dan per post verstuurd, dit duurt circa 2 werkdagen. Ter plekke afhalen aan de bar in de Jopenkerk is uiteraard ook altijd mogelijk.

0