Openingstijden: dagelijks vanaf 10.00 uur!

Zo | Ma | Di | Wo | Do: 10.00 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 01.00 uur

Onze kerkdeuren zijn dagelijks geopend. In het grand café kun je terecht voor een heerlijk biertje met een hapje, maar ook voor een kopje koffie of lunch of diner vanaf de café kaart. Uitgebreid dineren in het restaurant is mogelijk van donderdag tot en met zaterdagavond.

De keuken is dagelijks geopend tussen 12.00 en 22.00 uur.

Let op: in de zomerperiode van 17 juli tot en met 5 september is het restaurant gesloten voor diner à la carte reserveringen. Iedereen is nog wel dagelijks van harte welkom op de vrije inloop in het Grand Café en op het terras voor diner, wij plaatsen alleen High Beer en cafékaart reserveringen.

Contact met Jopen

Jopenkerk Haarlem

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan
Hoe zeer wij zelf ook een dierenvriend zijn, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de Jopenkerk. Dit komt in verband met het feit dat de brouwerij een productiebedrijf is en dieren niet naar binnen mogen volgens de voedsel en waren autoriteit (conform de HACCP voorwaarden).

Je bent uiteraard wel van harte welkom om met je viervoeter plaats te nemen op het terras. Voor het terras plaatsen wij geen reserveringen, iedereen is welkom op de vrije inloop.

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in Parkeergarage Raaks. De garage herbergt maar liefst 1.000 plekken en is 24 uur per dag geopend. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich direct aan ons terras.

Adres Parkeergarage Raaks:
Zijlvest 45
2011 VB Haarlem

FAQ

  • Is een rondleiding in de Jopenkerk mogelijk?
    Wij geven in de Jopenkerk geen rondleidingen, de brouwerij in de kerk is hiervoor te klein, wel kun je vanuit het Grand Café en restaurant de brouwketels zien onder het genot van een Jopenbiertje. Onze collega’s leggen je graag meer uit over de bieren en de Jopenkerk! Aanvragen voor een (groep)bierproeverij ontvangen wij graag per mail.
  • Moet ik reserveren, of kan ik gewoon binnenlopen?
    Gewoon binnenlopen kan zeker, wees welkom voor lunch, borrel en diner! Reserveren voor borrels in het Grand Café of op het terras is niet mogelijk. We gaan dan ter plekke na waar jullie het beste kunnen zitten. Je kan wel vooraf reserveren voor lunch en diner van de cafékaart in het café, of voor diner à la carte in ons restaurant van donderdag tot en met zaterdag. Voor de High Beer in de Jopenkerk werken we uitsluitend op online reservering (minimaal 24 uur vooraf boeken). Reserveringen gelden ALTIJD voor binnen in Jopenkerk. Voor het terras ben je dagelijks welkom op vrije inloop.

Openbaar vervoer

Jopenkerk Haarlem vervoer

Het treinstation van Haarlem ligt op ca. 10 minuten lopen van de Jopenkerk. Vlak bij ons voor de deur stoppen meerdere bussen. Plan je route op 9292.nl.

Reserveren?

Restaurant Jopenkerk Haarlem

Wij willen graag iedereen een eerlijke kans bieden om te genieten van een Jopenbiertje. Daarom is het niet mogelijk om in het weekend vooraf te reserveren voor een borrel. Je kunt ter plekke wel vragen aan de bediening of er een tafel vrij is of hoe lang dit ongeveer gaat duren. Uiteraard helpen we je dan zo snel mogelijk aan een tafeltje. Dit geldt zowel voor het terras als binnen in de Jopenkerk.

Uitzondering: High Beer &  diner
De High Beer proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier 15cl met 6 gerechtjes. Voor de High Beer is het verplicht om van te voren te reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk. Reserveringen gelden dan ALTIJD voor binnen.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om te reserveren voor het à la carte diner in ons restaurant op de 1e verdieping (let op, in de zomerperiode van 17 juli t/m 21 september bieden wij géén à la carte menu aan, maar dineren vanaf de cafékaart is wel nog dagelijks mogelijk).

Iedereen is voor de lunch of diner in het café of een ander hapje of drankje welkom op de vrije inloop. De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Jopenkerk

0