shoppen maar!

Webshop

Vul een box met jouw favorieten, kies uit onze samengestelde bierpakketten of koop een bierig cadeau. Van Jopenbieren tot one of a kind merch, wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis. Shoppen maar!

VERZENDEN

Er wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van PostNL of DHL.

Jopen-shop in de Jopenkerk

Kan je niet wachten en wil je meteen na het proeven in de Jopenkerk bepaalde bieren mee naar huis nemen? In onze shop op de 1e verdieping van de Jopenkerk hebben we een ruim assortiment waar je terecht kunt om jouw favorieten meteen mee naar huis te nemen.

Jopen Gift Card

De Jopen Giftcard is te gebruiken als betaalmiddel in de Jopenkerk Haarlem en de Jopen Tap Room. Dus of je nu iemand een paar Jopenbiertjes uit de shop van de Jopenkerk op de 1e verdieping of een compleet diner cadeau wilt doen, de Jopenkerk Giftcard geldt altijd! Je kunt de voucher alleen in zijn geheel inleveren, het bedrag is niet in delen te besteden.

De Jopen Giftcard is niet online inwisselbaar in de Jopen webshop.

HET VERSTUREN VAN DE GIFTVOUCHER PER POST IS OP EIGEN RISICO.